Düzenli Evimiz & Hayatımız

Günaydın kızlar
Pek bir sey yapasim yok ama dün geceden beri sepette bana bakan camasirlar sinirimi bozdu katlamam lazim
Kusumun kafesi temizlencek
Balkona girisemedim dün onu yapmam lazim
Bir de artik yavastan kisliklari indirsem iyi olcak
Ne kadarini yaparim bilmiyorum

Kızlar işin sırrı şükürde
sabah enerjimiz çok yüksek olduğu andır önce şükürle başlayın hatta çoğu kişisel gelişimci yazın der ama yataktan kalkarken ayak tırnağızdan başlıyarak saçınızın teline kadar verilen sunulan tüm nimetlere yaradana şükür edin bunu çoşkuyla yapın hatta çoğalarak söyleyin "çok şükür bin şükür sonsuz şükür "saçımızdaki bir toka bile bir nimet hareketlerinize şükür edin verilen sunulan lüks hayatınıza şükür eden
Şükür şükür edecek yeni kapılar açar
Şikayette şikayet kapıları açar
Şu sıra değişik bir dönem cevremdeki herkes hasta hergün yeni bir şeyle uyanıyoruz birbirimize hasta olduk demekten korkar ollduk yinde buna rağmen beden nimetimiz evdeki bereketimiz hayat lüksümüz yerinde çok şükür bin şükür sonsuz şükür

Bazen çok üzülüyorum sunulan bunca nimet varken kendimi şükürsüz hissediyorum. Dilimde hep şükür var ama yine de yeterli gelmiyor.

İnsan ortalık yerde sızlanmayınca da nazar değiyor. Mecbur insanlar içinde iyi şeyleri parlatamıyorum. Benim nazar mevzum çok fazla.

Yataklara düştüğümü biliyorum.

Aynen benimde yıldızım düşük,gül sirkesi iyi geliyormuş yıldız düşüklüğüne,daha kullanmadım ama görümcemden alacağım inşallah

Ben seni anlıyorum benim bir ablam da hep nazar değiyor diye söylenir hakikatende,değer inanırım ama önce düşünceden kendini arındır bazı şeyleri kendi üzerimize düşünce ile çekiyoruz
Çözüm aklına yine nazar değecek diye düşünmeye yeltendiğinde an nazar ayeti oku aklın dağılana kadar oku bunu ben ves vese için yapıyorum faydasını gördüm aklıma kaygılarım geldiğinde vele havleyi okuyorum arka arkaya bakıyorım aklım dağılmış
Burda hepinizin maşallahı var
Yaptığınızı yazarkeken nazar ayetini okuyun hem o düşünceden uzaklaşırsınız üzerinize çekmezsiniz hemde yaradana sığmış olursunuz
Minik bir tavsiye

Günaydin kızlar.
İki gündür giremiyorum canım sıkkın.
Depresyon hirkami aldım oturuyorum

Bugün öğlene kadar izinliyim,
Sabah oğluma kahvaltı hazırladım,
Kendime kahvaltı hazırladım,
Başka da bir şey yapmadım.

İnip mutfağı toparlarım birazdan, sonra da ödevleri yaparım.

Aslında ne güzel noktaya değindin. Nazar endişesi taşımak da onu üstüne çekmek bir yerde.

Gerçekten çok okuyorum ama bundan sonra daha da arttırırım. İşime başlarken de bitirince de ağzımdan duayı eksik etmem artık.

Allahım kötü gözden kötü niyetli insanlardan korusun inşallah

Makineyle alakalı o maalesef. Her makinede olmuyor bu sorun:/
Çok üzüldüm nego. Halbuki daha 3 yıllık makina. İlk zamanlar böyle bir sorunu yoktu ama son birkaç aydır oluyor. Program biter bitmez hemen çamaşırları asarsam sorun yok ama 10 dk kapak kapalı beklesin hemen kokuyor. Birkaç ay önce servis çağırdık suyu az aldığı için olabilir demişti. Dijital beyinli olduğu için su ayarı ile oynayamıyorlarmış ama bazı modellerde manuel olarak su alma miktarını arrtırabiliyorlarmış.

Aklına gelir gelmez okunyunca zaten istem dışı okumaya başlıyorsun birkere okuyup bırakma aklından çıkana kadar oku
Rabbim bizleri güzel gözlerle bakanlardan eylesinGüzel gözlerle görenleride nasip etsin

Son düzenleme:
Bende aynı sorunu yaşadım. Ama ne koku küf yanında hoş kokar. Leke falan da çıkarmıyordu. Şimdi deterjan gözünden su döküyorum. Kapakta su birikince bırakıyorum su dökmeyi. Koku yok leke problemi azaldı. Can sıkıcı bir yöntem ama işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…