Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ayy yıldım daa bi saattir resmini çekim diyorum size sonuç bu

Eklentiler

• 16336770101382840038084682453312.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 37
  • 16336770988468406646376256009626.webp
    55,4 KB · Görüntüleme: 39
Amiiiinnn. Allah var Allah yar üzülme imtihan dünyası.

Cennetin rengi vardı ya bi İran filmi izledin mi bilmiyorum.

Oradaki çocuk görme engelli ben birgün Allah’ı görürsem ona herşeyi anlatacağım diyordu.

Allah var allah yar amenna. Buna inancımız olmasa zaten şu kalp patlardı bir yerde.

Yav muzkad olunca muzki muski fıski zıkkımın dibi her halt takıldı bana dedim cool olayım jes olsun oda cesika diyenler yüzünden sonunda murtaza yapacağım
Ama jesica demek çok hoşuma gidiyor
Bir itiraf da bulunayım muzkadken sen o zamanlar bir gıcık olurdum sana sonra buraya geldin baktım ponçik bir hatunmuşsun

İzlemek istediğim bir film, ilk fırsatta bakayım.
Böyle zamanlarda benden daha iyi durumda olanları değil de daha zor şartlarda olanları düşünüyorum, yoksa tahammül edemiyorum.

Ama jesica demek çok hoşuma gidiyor
Bir itiraf da bulunayım muzkadken sen o zamanlar bir gıcık olurdum sana sonra buraya geldin baktım ponçik bir hatunmuşsun
Vay anasını ülen ne halt etmişim ben bonus da sevmemiş beni muzkican iken

Sende ben ban yedikten sonra beğenmedim atmıştın yorumuma bende sana saydırdım allah affetsin

Bi ara profil resmine şu sefa Merve mankenlerini koyuyordun Ya gördükçe neden ulan neden diyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…