Sen bundan sonra bana sor kim ne mal iyi hissediyorumYa nego bu platformda muhatap olduğum ve pişman olduğum tek insandı diyebilirim. Abi resmen çarptı geçti kadın ya. Sanal bura tamam da kalbimiz insanlığımız gerçek değil mi yahu. Neyse daha fazla ayrıntı açıktan vermeye gerek yok. Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi
Ah ulan ahhh seni daha önceden tanıyacaktımSen bundan sonra bana sor kim ne mal iyi hissediyorum
Bu aralar aşırı yorgunluk var üstümde ama ikisini de aliyorum insallah yapmak üzere.8 ekim ödevi
Dış kapıyı silmek
Kapı pervazlarının üst kısımları silmek
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@teolog8579
@golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
Z zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@pawlover
@Dermabebak
@DefneYaren
@Efser
Her şey çok farklı olabilirdiAh ulan ahhh seni daha önceden tanıyacaktım
Dikkat et kendine mevsim geçişindendir.Bu aralar aşırı yorgunluk var üstümde ama ikisini de aliyorum insallah yapmak üzere.
Aynı kaptan yediğimiz ismini cismini bildiklerimizi çok tanıdıkta burdaki talihsizlikler göze batacak sankiHer şey çok farklı olabilirdi
Bütün kapıları silmem ve bir tek dış kapının kalması8 ekim ödevi
Dış kapıyı silmek
Kapı pervazlarının üst kısımları silmek
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@teolog8579
@golgefeslegeni
@Levaiz
@-Erva-
@Parolaben
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
Z zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@pawlover
@Dermabebak
@DefneYaren
@Efser
Senin koltuklar epey yeşermiş :/ benim bi takım da yeşeriyor diğer gri olan da kızarmış
Olabilir dün mutfagin halini gorseydin benimle gurur duyardinDikkat et kendine mevsim geçişindendir.
Senin koltuklar epey yeşermiş :/ benim bi takım da yeşeriyor diğer gri olan da kızarmışgüneş falan görmüyor bu lanetler
Çok konuşuyorsunuz sayfalara yetişemiyom
O kim gııııı
Anaa benim alex size mi geldi
Bence yanar dönerli oldu bunlarAllah kahretsin onu yeşil koltuk oldu baya bordo olan hiç renk değiştirmedi oda bu odada sonuçta
Anaa benim alex size mi geldi
Minik ayaklarini yiyeydim senin. Dislerimi sıka sıka bi hal oldum. Elime alip sıkamiyorum ki şöyle bir sey olur diye
Tövbe est çok saçma değil mi yaBence yanar dönerli oldu bunlarYemek masasının sandalyelerinde renk değişmedi. Köşe gri koltuk bildiğin kırmızı oldu ya zerre güneş tanesi görmedi
Felaket saçmaTövbe est çok saçma değil mi ya
Ben çok değişmedim hemen tanındımHosgeldin teyocanben de civciv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?