Ohoo çoktan bitti, işçiler var şimdi pencere bile takıyorlar bende salonda keyif yapıyorumÇok işim var bugün bi şutlayın yataklara girişeyim
Oooo izlemediysen izle çok güzel çokİzlemek istediğim bir film, ilk fırsatta bakayım.
Böyle zamanlarda benden daha iyi durumda olanları değil de daha zor şartlarda olanları düşünüyorum, yoksa tahammül edemiyorum.
Nabıyolar işçiler ney takıyolar öyleOhoo çoktan bitti, işçiler var şimdi pencere bile takıyorlar bende salonda keyif yapıyorum
Etkili bir şut oldu mu
Büyük aşklar nefretle başlar bebişiiiiiiiimAynısını yazdım onamuzoda ne varsa bizi itmiş
Sana o dönem gıcık olma sebebim samimi olduğun biriydiVay anasını ülen ne halt etmişim ben bonus da sevmemiş beni muzkican iken
Sende ben ban yedikten sonra beğenmedim atmıştın yorumuma bende sana saydırdım allah affetsin
Bi ara profil resmine şu sefa Merve mankenlerini koyuyordun Ya gördükçe neden ulan neden diyordum
Teşekkür ederim daha iyi, bugün İnşallah gidicem.Nego
Boynun için doktora gidecektin gittin mi ?
Okudum da yazamadım çok geçmiş olsun. Şimdi nasılsın?
YazarımNabıyolar işçiler ney takıyolar öyle
NerdeKuşumu niye görmediniz resim attık o kadar
AhaSana o dönem gıcık olma sebebim samimi olduğun biriydiyanlış yansımışsın bana.
Hangi konu yorum çok merak ettim
Kız ben ne zaman koydum o resimlerden hiç hatırlamıyorum. Diriliş Halime kullandım uzun zaman
Dikkat et zıçmasın koltuğa
Dikkat et zıçmasın koltuğa
Aynen ula yangınlı olanAhaallah affetsin niran nevre diye biri vardı oydu o kadınları profil yapan çok özür çoook karıştırdım negoooo
Kimmiş la samimi olduğum valla bilmiyorum şuan samimi olduklarım zaten sende biliyorsun.
Ama daha önceden muhabbet edip pişman olduğum burdan görüşmeyi kestiğim biri var oda yangınlı birşeyo mu ???
İyiyim abla merak etme. Öyle bir duygulu an yaşadım sadece. Çok şükür bir sorun yok geçmiş işte arada geçmediğini hatırlatıyor insana
Ya nego bu platformda muhatap olduğum ve pişman olduğum tek insandı diyebilirim. Abi resmen çarptı geçti kadın ya. Sanal bura tamam da kalbimiz insanlığımız gerçek değil mi yahu. Neyse daha fazla ayrıntı açıktan vermeye gerek yok. Allah iyilerle karşılaştırsın hepimiziAynen ula yangınlı olansırf beğenmedim diye bir mesajını gelip burada birinin hamileliğini tebrik ettiğim mesaja beğenmedim atmıştı hiç hoşlanmadığım biriydi haliyle samimi olduklarına da gıcıktım o dönem
Dedim ben mankenli foto ne alakaonu kullanan bir üye vardı sonra ikinci üyelikmiş uçmuştu, onu diyor olabilirsin buraya profillere çok yazıyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?