Düzenli Evimiz & Hayatımız

Sana o dönem gıcık olma sebebim samimi olduğun biriydi yanlış yansımışsın bana.
Hangi konu yorum çok merak ettim
Kız ben ne zaman koydum o resimlerden hiç hatırlamıyorum. Diriliş Halime kullandım uzun zaman

Aha allah affetsin niran nevre diye biri vardı oydu o kadınları profil yapan çok özür çoook karıştırdım negoooo

Kimmiş la samimi olduğum valla bilmiyorum şuan samimi olduklarım zaten sende biliyorsun.

Ama daha önceden muhabbet edip pişman olduğum burdan görüşmeyi kestiğim biri var oda yangınlı birşey o mu ???

Aynen ula yangınlı olan sırf beğenmedim diye bir mesajını gelip burada birinin hamileliğini tebrik ettiğim mesaja beğenmedim atmıştı hiç hoşlanmadığım biriydi haliyle samimi olduklarına da gıcıktım o dönem
Dedim ben mankenli foto ne alaka onu kullanan bir üye vardı sonra ikinci üyelikmiş uçmuştu, onu diyor olabilirsin buraya profillere çok yazıyordu.

Ya nego bu platformda muhatap olduğum ve pişman olduğum tek insandı diyebilirim. Abi resmen çarptı geçti kadın ya. Sanal bura tamam da kalbimiz insanlığımız gerçek değil mi yahu. Neyse daha fazla ayrıntı açıktan vermeye gerek yok. Allah iyilerle karşılaştırsın hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…