- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
2 senedir hic giymedigim giysiler var bi o tarafa bi bu tarafa atip duruyorum kiyamiyorum bi türlü. aslinda onlari versem dolap rahatlıcak daBugünün işini yarına bırakma
Ne güzel işte birini mutlu edeceksin2 senedir hic giymedigim giysiler var bi o tarafa bi bu tarafa atip duruyorum kiyamiyorum bi türlü. aslinda onlari versem dolap rahatlıcak da
Zayiflayinca giyerim diye güya tutuyorumNe güzel işte birini mutlu edeceksin
Ev soğuk ya, ben üşüyorum. Çıkar bence canımBi delilik yapip kıslik giysileri mi çıkarsam bu gecebi tarafim yap diyo bi tarafim bosver yarin yaparsin diyo
Burda daha kısa kollularla geziyoruz canım. Arada bi ev serin olunca mevsimlik giyiyorum ben. Şu ara mevsimleri sevemiyorum insan ne giycegini sasiriyoEv soğuk ya, ben üşüyorum. Çıkar bence canım
HarikasınNego cikardim kisliklari temizledim dolabı da cok sukur ustumden yük kalkti. Bayagi bir sey de ayirdim buyuk bi poşet doldu. Aslinda bikac sey daha var giyilmeyen de zamanla onlara da kiycam
kızım alırken acıdım yanlız bir başına olmaz dedim. Çift aldık güya tüm sorumluluk kızıma aidi ama tabi yapmadıŞiiisssstt merak ettim söylesin söylesin
Bu arada gecmis olsun canım
Aayy masallah cok tatliya bunlar
Önce gecinmeyi öğrensinler mi cok güldümdoğru ama cocugun acelesi yok dur hele bi evlilige alissinlar hala didisiyolarmis
Ben birine zor bakiyorum ikinciye nasil olur hic bilmiyorum helal olsun sana
Ama bazen bi damat alasim gelmiyo değil
Bugün bende öyledimİyi akşamlar ❤
Bi iş yaptığım yok bugün bi tatsızlık çöktü üstüme öğleden beri böyleyim
Bu ara retro var herkes malum dönemde gibiSebebide malum dönemmiş
Daha çok depropoz gibiAndropoz gibi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?