Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhaba, iyi akşamlar herkese.

Yatağı topladım,
Kızımı yıkadım,
Kahvaltı hazırlayıp sonrasında mutfağı topladım,
Mutfak çöpünün kapağını yıkadım,
İki makina çamaşır yıkandı,
Yerleri sildim,
Dün banyonun yerini silmiştim ama yine sildim. Sanki hiç silinmemiş gibi bir sürü toz çıktı.
Çamaşır makinasının, dolabının, ayna önünün tozunu aldım,
Lavaboyu temizledim,
Tuvaleti dezenfekte ettim,
Banyo çöpünü boşalttım,
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım, ocağı silip elimde yıkamam gereken parçalarını yıkadım,
Bulaşık makinesini çalıştırdım,
Mutfak lavabosunu temizledim,
Kapı pervazlarını ve kapı üstlerini sildim. Dış kapıyı da içerden sildim sadece.

kızım alırken acıdım yanlız bir başına olmaz dedim. Çift aldık güya tüm sorumluluk kızıma aidi ama tabi yapmadı bana kaldı bende madem öyle benim kuşlarım diyorumher sabah onlara şarkı söyleyerek gidiyorum hemen şakımaya kendi etraflarında dönmeye başlıyolaralışınca sevince tüm şeylerine katlanıyorsun ne bileyim
Bizimkiler çok geçimsiz çıktı erkeğin haline üzülüyorum hanfedi kendini tımar etirip kenara çıkıyor herifin kafasını uzatıyorda bir bitini ayıklamıyor zavalım kafasını tüneklere sürüyor elime alıp ben kaşıyorum cadı kk ses kaydı olsaydı cıyaklamasını sizlere atardım bir bağır gibi çıyaklıyor yavrum kacaçak delik arıyor
Damatı iyi düşün derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…