Düzenli Evimiz & Hayatımız

Lorik sen de mi sevmiyordun la ülen sen daha geçen Ağustosta geldin ne yapmış olabilirim sana totosunu kestiğim
Eskiden gıcık olduğum halde bağrıma basmışım seni jesica görüyorsun değil mi birde beni beğenmüyürlar

Nego çoğul kullanıp durma ben bu çingenlerle gelmek istemiyorum belki alla alla yaaaa
Kim çingen kız
Seni tek ağırlıyım anca doyururum zaten
Yazın annemgile hazırladığım kahvaltı sofrasını atsam sana, tek başına sen hepsini hüpletirsin gibi geldi bana

Son düzenleme:
Kim çingen kız
Seni tek ağırlıyım anca doyururum zaten
Yazın annemgile hatırladığım kahvalto softasını atsam sana, tek başına sen hepsini hüpletirsin gibi geldi bana

Negoooo arkadaşlar eve yemeğe davet eder Ya hani beni davet eden kendimden başkasını istemediğimi biliyor Ya nasıl gülüyorlar bana

2 arkadaşım komşu biri çağırdı beni sonra ben karnımı doyurunca jes x’i de çağıralım mı evde bugün dedi. Ben doydum çağır çağır dedim

Aradı arkadaşı sesi hoparlörde hadi gel çocuğu da al. Jes de burda dedi. Arkadaş telefonda ayyy allah aşkına o bizi görse beni de çocuğu da çiğ çiğ yer geldik diye dedi

Yok artık bütün yemekler seninnnn

Yok artık bütün yemekler seninnnn
O çocuğu olan arkadaş da 1-2 hafta sonrasında çağırdı patates kızartmasını baktım çocuğu gömüyor bitmesin diye aldım tabağı önünden ağlamaya başladı arkadaş da jes allah aşkına ağlatma çocuğu ben yetmez diye zAten sana bi tabak daha attım çıkar getiririm dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…