Zorunlu işler olmasa yapmazdım hiç bir iş bugün. Pencereler dün takıldı silmedim, alçı pisliği mecbur silinmesi lazımdı. Yerler battı yeniden şimdi hızlıca süpürüp silip duş alıp dinlenicem. Yemek de makarna yaparım uğraşmam yeter.bi bardağı alıp bi yere koymaktan acizler çünkü
sonra bu kadınlar neden sinirli. onlar normal de biz sinirliyiz sanki
Zorunlu işler olmasa yapmazdım hiç bir iş bugün. Pencereler dün takıldı silmedim, alçı pisliği mecbur silinmesi lazımdı. Yerler battı yeniden şimdi hızlıca süpürüp silip duş alıp dinlenicem. Yemek de makarna yaparım uğraşmam yeter.
HeeOyybenim içinde öp ellerini nasıl özlemişsinizdir birbirinizi
Burcun neydi jes bacı?Negooooo son cümleni beni yakından tanıyan herkes söylüyor vallahi.
Menemen mi yaptın?Domatesleri yaptım sürüne sürüne inş iyi kapatabilmişimdir ellerim ağrıyo valla
Bitti şükür canım. Yoğurtlu makarna yiyorummakarna bile çok bunlara. Bi yumurta kırıp geç negom.
o da çok zor temizlemesi yaAllah kolaylık versin.
Bol muhabbetli günler canım, tadını çıkar
Bizim öğretmen günlük gönderiyor, cuma toptan verip şoka sokmuyorÖdev için ayrı deli oluyorum canım burnumdaydı bütün gün.
Şimdi çıkan bulaşığı yıkıyorum yemek için tavuk pişiricem bi taraftan.
Yay ama yükselenim eldeki verilere göre kuvvetle muhtemel boğaBurcun neydi jes bacı?
Ayy bende boğa mı aceba dedimYay ama yükselenim eldeki verilere göre kuvvetle muhtemel boğa
Bende daha kv deyim makinem bitmek üzereEfser İn çamaşırı okuyunca makinede unuttuğum çamaşırlar geldi gözümün önüne zaten dün akşam unuttuğum için bugün kısa program da bi daha yıkamıştım.
Bi daha mı yıkayacam allah biliro kadar dalgınım ki
Yok bacım kim kaybetmiş yiyip de kilo almayan bünyeyi de ben bulayımAyy bende boğa mı aceba dedim
Yeyip kilo almayan gruptan mısın?
Bende çok pis yemek seven bir boğayim
Damak tadım fazla gelişti galiba bu ara ne pişirsem tadını beğenmiyorumbir gurmelik haller geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?