Senin evi çok beğendim benBende daha kv deyim makinem bitmek üzere
Nego saldırı ekibi yine iş başında deseneBu insanları ne hadsiz, kadın emzirme ile ilgili soruyor, yaptığı çocuk sayısına yorum yapıyorlar. Size ne!! Size sormuş mu yok. Bebeği istemiyorum demiş mi yok. Size ne?? Aile sosyal politikalar bakanı mısınız, nüfus memuru musunuz, aile planlama bilmem nesi misiniz??? Size ne!! Öyle olsanız bile size ne! İstedikleri kadar çocuk sahibi olurlar icazet mi alacaklar
Sonradan gurmelik tam olarak bu oluyor sanırımAyy bende boğa mı aceba dedim
Yeyip kilo almayan gruptan mısın?
Bende çok pis yemek seven bir boğayim
Damak tadım fazla gelişti galiba bu ara ne pişirsem tadını beğenmiyorumbir gurmelik haller geldi bana
Dellendim ya. Yorum yapsan anlamayacaklar da.Nego saldırı ekibi yine iş başında desene
Yaa bende kilomu korumaya çalışıyorumYok bacım kim kaybetmiş yiyip de kilo almayan bünyeyi de ben bulayım
Ben hareketliyim birde düzenli yiyorum bu kadar yemeğe göre az alıyorum tabi o ayrı
Ha bak o bende de var. Muhakkak güzel olacak yediğim şey. O yüzden en iyisini araştırıyorum. Kendim yaparsam da zaten ne istiyorsam o şekil
Evet bendeSenin evi çok beğendim bengördüğüm kadarıyla maşallah
Bitti şükür canım. Yoğurtlu makarna yiyorum
Çocuklara yapıyorum zaten diğeri ne yerse yesin
Hiç gerek yok. Ben anladıklarına inanmıyorum çünkü. Herbokologlar. Kazen abi bazen diyor ya bunlar kocaya kaynanaya hırsını burda boşaltıyor diye vallahi doğruDellendim ya. Yorum yapsan anlamayacaklar da.
Off yaSonradan gurmelik tam olarak bu oluyor sanırım
Geldi Negoseviciidolumsun negom
Sabah kahvaltıya bile çağırmadım iki saat gelmiyor deli ediyor. Yedik oğullarımla oh mis. O da bizden kalanı yedi ayırmadım da bu seferidolumsun negom
Aynen öylelerHiç gerek yok. Ben anladıklarına inanmıyorum çünkü. Herbokologlar. Kazen abi bazen diyor ya bunlar kocaya kaynanaya hırsını burda boşaltıyor diye vallahi doğru
İyi yapıyorsun, yeni tatları bende severimOff ya
Kız bekarken annemlerde küçük yer çeşit mesit yoktu ki bulasın da yiyesin.
Babam rahmetli bulgur pilavı çok severdi her gün yapsan her gün yer o derece hastasıydı.
Ev bahçeli herşey bahçeden zaten.
Pazar market çeşit nerde.
Şimdi sınırsız çeşit bilmesen de netten bak yap ye.
Çok şey öyle deneyip tadiyorsun
Ahahhahahahhahahha herbokologsevmeyen tagı varmış yaAynen öylelerprofilime tıkla bak ne sevmiyorum ben
Git seni şamdanın sevsinHepiniz beni sevin bugün
Değil değil ama arada dinlen mola ver ciğerimin köşesine var sevmek yasak mı gurban
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?