eşim de tutturdu izleyelim diye
iyi bi dizi mi bonusum
Ne yalan söyleyeyim benim de pek umudum yok ama denemek de istiyorum şansımı. Bölümümden alım az bir de 4 sene yer değiştirme olmadığı için yer de önemli. Hayırlısı artık ben elimden geleni yapayım da. Geçiyorum şimdi test çözmeye
Bölümden alım az ve yüksek puanla kapatıyor. Eskisi gibi olsam umutlanırdım. 2016 da 82 aldım yine aynı şekilde çalışsam 85 86 niye olmasın ama öyle çalışamıyorum şartlarım aynı değil o zaman çöpsüz üzümdümNiye umudun yok deme öyle güzel mesaj ver beynine
Sipoylır mı vereydimçok açıklayıcı oldu bebeyim
Verme kız verme izlicem bi ara umarımSipoylır mı vereydim
Bölümden alım az ve yüksek puanla kapatıyor. Eskisi gibi olsam umutlanırdım. 2016 da 82 aldım yine aynı şekilde çalışsam 85 86 niye olmasın ama öyle çalışamıyorum şartlarım aynı değil o zaman çöpsüz üzümdüm
☻Farklı hareketli diyim
Aranacağım hemi de yaşadığım yerebekarken atanamadım.
evlendim evliliğe alışma, gırtlağa kadar borç ve eşimin ailesinden kaynaklı sorunlarla boğuşurken atandım.
olumlu düşün feso cooooookkkk olumlu düşün
JES takmıştı adını bildin bence
Simdi ifsa etcem o olcak haaa
Susadim cesmeyeeee deki akan sey sen degil misin karşiim
Buldum buldum eski mesajlarından çeşmenin başına varmaz olaydım tırım tırım
Anaa sen soyleyince ben de anladim galiba
Negoooo bi dokundum bin işittimYavrum bir sürü takviye alıyoruz ilacım olsa başıma sürerimbir aydır gribim resmen, çocuklar da. Fık fık burunlar, takır takır öksürükler, kah kuh tükürükler
Bezdum bezdum.
Aç karnına kan verdim bakalım ne çıkacak değerlerim. Çift maske ile bunaldım, öksürük geldi kendimi nasıl tutuyorum insanlar bir şey derse diye kafayı da yedim oh mis
Siyah turp bal yaptım içiyorum, hatmi çiçeği, elma çayı, kuşburnu, keçiboynuzu özü pekmezi, propolis bal karışımı. Vitaminler daha napıyım ben bilmem
Gittim geldim hâlâ birilerini öpüyorsunNegoooo bi dokundum bin işittimgel öpim seni de tüm hastalıkların patır patır dökülsün pamık gibi olursun negoooooo öpimmmmm seni öpiiiiiiiim
Sen nerde yasiyosun canim?
Burasi asiri sicak oluyo yazin yemek bile yenmiyo buharlasiyoruz nerdeyse onu demek istedimçorba icsem buhran geciririm
İzmirO Sibirya da yaşıyor heral
Normalde öptüren tarafım nadirdir öptüğümGittim geldim hâlâ birilerini öpüyorsun
VAlla bende yaz kış içiyorum hiç fark etmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?