Bana paragoz diyen birine haddini bil dedim diyeHoşgeldin tatlım da neden banlandin?
Mesajlarına da baktım bir şey göremedim.
Elhamdülillah cAnim iyiyim..
Çocukların evde olmadığı bir gün tiner dene.Geç farkettigim için oldu başında haberim olsaydı olmazdı sanırım o lekeyle yasiycaz :)
Sağ taraf düzelmedi.Sol tarafi iyi kötü emiyor. Birazdan doktora gideceğim. Genel cerraha gideyim dedim ama hangi doktora gidilir kiFeslegen Kokulu Nane sütün nasıl bugün ?
Sağ taraf düzelmedi.Sol tarafi iyi kötü emiyor. Birazdan doktora gideceğim. Genel cerraha gideyim dedim ama hangi doktora gidilir ki
Sütün mu çekildi.Sağ taraf düzelmedi.Sol tarafi iyi kötü emiyor. Birazdan doktora gideceğim. Genel cerraha gideyim dedim ama hangi doktora gidilir ki
Az kalmış cidden, acele et artık erteleme yapacaklarını.Elhamdülillah cAnim iyiyim..
İyice agirlastim, hayırlısı ile bir doguraydim başka bir şey istemiyorum..
Büyük bir temizliğe giriscem, halılar verilecek, badana yapılacak.
Bebisin kıyafetleri alindi, yıkandı utulendi,
Anam doğurcam daha eksikler var , insaAllah onlar tamamlanacak...
Sen nasılsın
Ahahahha bende öyle oldum, uzun zamandır çamaşır suyunu yoğun kullanmıyordumAnam bu maratonda ne zormuş. Çamaşır suyu çarptı beni.
Ellerine sağlıkNe yaptım yazayım.
Kalktığımda zaten sofradaydım.
Kahvaltı masasını topladım.
Bulaşıkları makineye koyup çalıştırdım.
Çocuklara meyve soydum.
Poğça yapıcam iç malzemesini hazırladım bekliyor.
Patatesli bulgurlu çorba yaptım az önce kapadım altını.
Maş fasulyesi haşlamıştım onu salata yaptım.
Elde yıkancakları falan yıkadım bitti şimdilik mutfak.
Hayırdır ne olduSağ taraf düzelmedi.Sol tarafi iyi kötü emiyor. Birazdan doktora gideceğim. Genel cerraha gideyim dedim ama hangi doktora gidilir ki
Sütün cekildiyse doktorluk bişey değil. Yiyeceğin herşeyi yedin mi. İncir çok süt yapiyor. Dereotu. Betlaks diye doğal damla var. Bı kaç gün içinde tasiyor süt.
Tabi ki hoş geldin aramızabende katılabilir miyim :)
ama çalışıyorum ancak hafta sonları dip köşe oda temizliği yaparım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?