Düzenli Evimiz & Hayatımız

Tabi ki hoş geldin aramıza
Kendini tanıtır mısın
teşekkürler :)
ismim burcu 34 yaşında evliyim çalışıyorum temizlikte düzen tutturamadım hep zorlanıyorum eskiden daha beterdim şimdi hadi kalk şunuda yap bunuda diyerek biraz düzeldim ama yine de dağılıyor bir yerde . akşamları da sınava çalışıyorum. o da beni zorluyor

Tuvaleti ayrıntılı yıkadım.2 makine çamaşır serdim. Yenisini attim.Banyoyu,klozeti temizledim, bebeğin maması,altı bakımını yaptım. Ortancayi yedirdim. Makineyi boşalttım.
Ellerine sağlık canım
Bizimle takılınca düzenin olur zamanla
Akşam yatmadan mutfak tezgahını ve evi toplayıp yatmaya çalışıyoruz, böylece epey düzen oluşturmuş oluyoruz
Yarın misafirim var be ondan, yoksa mümkün değil yapamam artık böyle

zeytinyğı ve limonu bir kase de karıştırıyorum.
bulaşıklardan temizlikten sonra krem gibi kullnıyorum sonra kağıt peçete ile kurutuyorum. tırnakları da uzatıyor

mutfak olayına alıştım mutfak ve oturma odam bir olunca mecbur toparlamak zorunda kalıyorum en çok yatak odam kirleniyor. çamaşır katlamaya yetişmiyorum

evinde aloe verası olanlar varsa aloe verayı bir tabakta ezip içine biraz hindistan ceviiz yağı eğer yağ yoksa bir iki damla zeytinyağı koyup karıştırıp ellerimize sürüp bir buzdolabı poşeti geçirip 30 dk kadar bekletin, pambık gibi oluyor hanımlar

Vazelin gibi yagli bir krem bolca elimize suruyoruz vicik vicik olacak sekilde ve eldiven giyiyoruz corapta olur eldiveniniz yoksa gece yatarken yapin bu islemi sabah uyandiginizda pamuk pamuk ellerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…