Okumayla alakası var mı acaba?Genel cerrah tabi de okuncak bişeymi acaba ya okusun biri sana
Sütüm var ama tadı bozulmuş.Sütün mu çekildi.
Sağ tarafın sütü tuz olmuş, sol tarafi emiyor sadece ama sol tarafı da ağzına alıp tükürüyorAz kalmış cidden, acele et artık erteleme yapacaklarını.
Çok şükür canım iyiyim ben
Ahahahha bende öyle oldum, uzun zamandır çamaşır suyunu yoğun kullanmıyordum
Ellerine sağlık
Hayırdır ne oldu
Hiç duymadım ki canım. İnşallah duzelirSütüm var ama tadı bozulmuş.
Benimkide öyle olmuştu sonrada emmedi zaten ama benimkinin meme reddi vardi ondan olmustu. tatlı yesen belki düzelir.Sütüm var ama tadı bozulmuş.
Maraton sonucum, hazır mısınız
Kahvaltı sofrasını topladım
Tezgahı, tezgah arasını, ocağı, ocağın parçalarını çamaşır suyu, cif ile bir güzel sildim
Dolapların gözüme çarpan yerlerini sildim
Çöp kovasını yıkadım, değiştirdim
Halısını fırçaladım topladım
Antre halılarını toplafkm
Salon halısını fırçaladım
Oturma odası halısını fırçaladım topladım
Banyonun lavabosunu ovdum
Klozeti fırçaladım
Çöp kovalarını çamaşır suyuyla yıkadım
Zeminini sildim
Wc yi ayrıntılı yıkadım
Çöp kovalarını çamaşır suyuyla yıkadım
Daha ne yapacaksın kızDaha çok işim var hadi ben yeni maratona
Hamile değilsin demiSağ tarafın sütü tuz olmuş, sol tarafi emiyor sadece ama sol tarafı da ağzına alıp tükürüyor
Geçen haftaya kadar emiyordu sagi da ama geçen hafta tükürmeye başladı. Bilmiyorum ki ne olduBenimkide öyle olmuştu sonrada emmedi zaten ama benimkinin meme reddi vardi ondan olmustu. tatlı yesen belki düzelir.
Olmadığımı düşünüyorumHamile değilsin demi
Ya ben tv de et pisiriyolardi ona ummusdum ondan oldu benimki acaba sizde biseye mi umdunuz çok üzüldüm inşallah hemen düzelir.Geçen haftaya kadar emiyordu sagi da ama geçen hafta tükürmeye başladı. Bilmiyorum ki ne oldu
Ummak canı çekmek mi demek?Ya ben tv de et pisiriyolardi ona ummusdum ondan oldu benimki acaba sizde biseye mi umdunuz çok üzüldüm inşallah hemen düzelir.
Deniycem bunuzeytinyğı ve limonu bir kase de karıştırıyorum.
bulaşıklardan temizlikten sonra krem gibi kullnıyorum sonra kağıt peçete ile kurutuyorum. tırnakları da uzatıyor
O zaman sen akşam yatmadan yatak odasını toplama işini yaparsınmutfak olayına alıştım mutfak ve oturma odam bir olunca mecbur toparlamak zorunda kalıyorum en çok yatak odam kirleniyor. çamaşır katlamaya yetişmiyorum
Aloe vera yok maalesef bendeevinde aloe verası olanlar varsa aloe verayı bir tabakta ezip içine biraz hindistan ceviiz yağı eğer yağ yoksa bir iki damla zeytinyağı koyup karıştırıp ellerimize sürüp bir buzdolabı poşeti geçirip 30 dk kadar bekletin, pambık gibi oluyor hanımlar
Vazelin var bunu da deniyimVazelin gibi yagli bir krem bolca elimize suruyoruz vicik vicik olacak sekilde ve eldiven giyiyoruz corapta olur eldiveniniz yoksa gece yatarken yapin bu islemi sabah uyandiginizda pamuk pamuk ellerrr
Kolay gelsin canımOkula gitmekten ne maraton kalıyor ne bir şey haftasonu isterem maraton
Yoldayım eve gidiyorum sabah çıkmadan beyazları atmıştım makineye onları asacağım
Tuvaleti yıkarım
Çamaşır katlayacağım
Bu ara her şeyden sıkılıyorum evde değişiklik yapmak istiyorum eşim gündüz çalışırken yapayım yoksa dırdırı bitmiyor ben bu koltuğu burda seviyordum yok bu olmamış sonra değiştirince yine aynı şeyler
Akşam yemeği yapacağım
Yapana iş çok der annem aynen öyle valla
Canım sertlik ağrı var mı orda? Oraya sütyenin içine beyaz banyo sabunu koy bir parça, bu süreç de de mutlaka sağ göğsünüSağ tarafın sütü tuz olmuş, sol tarafi emiyor sadece ama sol tarafı da ağzına alıp tükürüyor
İkramlıkDaha ne yapacaksın kız
Basli basina limon tirnak icin sifaTırnak için sıkılmış limonun içini tırnaklayıp beyazından ayırıp oyuyoruz yani o sırada aldığı vitamin çok iyi geliyomış
Sağ cope at yeni sut uretsin vucudun yediklerinlr alakasli sutun tuzlanmis sag ki o gpgsun kesilmesin suttenSütüm var ama tadı bozulmuş.
Sertlik yok da 7 senedir zararsız bir kist var. Kızım emmediğinden beri kist çok ağrıyor. Bu arada beyaz sabun ne yapıyor?Canım sertlik ağrı var mı orda? Oraya sütyenin içine beyaz banyo sabunu koy bir parça, bu süreç de de mutlaka sağ göğsünü
Sağıyorum canım inşallah düzelirSağ cope at yeni sut uretsin vucudun yediklerinlr alakasli sutun tuzlanmis sag ki o gpgsun kesilmesin sutten
Biriken sütü dağıtıyorSertlik yok da 7 senedir zararsız bir kist var. Kızım emmediğinden beri kist çok ağrıyor. Bu arada beyaz sabun ne yapıyor?
Vallahi ben çok tez canliyimda , eşim sagolsun o kadar rahat ki , cinnet gecirmeme az kaldı yanii , o kadar rahat düşün..Az kalmış cidden, acele et artık erteleme yapacaklarını.
Çok şükür canım iyiyim ben
Ahahahha bende öyle oldum, uzun zamandır çamaşır suyunu yoğun kullanmıyordum
Ellerine sağlık
Hayırdır ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?