Düzenli Evimiz & Hayatımız

Okula gitmekten ne maraton kalıyor ne bir şey haftasonu isterem maraton
Yoldayım eve gidiyorum sabah çıkmadan beyazları atmıştım makineye onları asacağım
Tuvaleti yıkarım
Çamaşır katlayacağım
Bu ara her şeyden sıkılıyorum evde değişiklik yapmak istiyorum eşim gündüz çalışırken yapayım yoksa dırdırı bitmiyor ben bu koltuğu burda seviyordum yok bu olmamış sonra değiştirince yine aynı şeyler
Akşam yemeği yapacağım
Yapana iş çok der annem aynen öyle valla

Sağ tarafın sütü tuz olmuş, sol tarafi emiyor sadece ama sol tarafı da ağzına alıp tükürüyor

Daha çok işim var hadi ben yeni maratona
Daha ne yapacaksın kız

Benimkide öyle olmuştu sonrada emmedi zaten ama benimkinin meme reddi vardi ondan olmustu. tatlı yesen belki düzelir.
Geçen haftaya kadar emiyordu sagi da ama geçen hafta tükürmeye başladı. Bilmiyorum ki ne oldu

Ya ben tv de et pisiriyolardi ona ummusdum ondan oldu benimki acaba sizde biseye mi umdunuz çok üzüldüm inşallah hemen düzelir.
Ummak canı çekmek mi demek?
Canım bir şey çekmedi ama bir kaç gündür çok stresliyim. Hatta bütün vücudum döktü. Onunla alakalı olabilir mi acaba diye de düşündüm.

zeytinyğı ve limonu bir kase de karıştırıyorum.
bulaşıklardan temizlikten sonra krem gibi kullnıyorum sonra kağıt peçete ile kurutuyorum. tırnakları da uzatıyor
Deniycem bunu
mutfak olayına alıştım mutfak ve oturma odam bir olunca mecbur toparlamak zorunda kalıyorum en çok yatak odam kirleniyor. çamaşır katlamaya yetişmiyorum
O zaman sen akşam yatmadan yatak odasını toplama işini yaparsın
Aloe vera yok maalesef bende
Vazelin gibi yagli bir krem bolca elimize suruyoruz vicik vicik olacak sekilde ve eldiven giyiyoruz corapta olur eldiveniniz yoksa gece yatarken yapin bu islemi sabah uyandiginizda pamuk pamuk ellerrr
Vazelin var bunu da deniyim
Kolay gelsin canım hafta sonu da yaparız maraton
Sağ tarafın sütü tuz olmuş, sol tarafi emiyor sadece ama sol tarafı da ağzına alıp tükürüyor
Canım sertlik ağrı var mı orda? Oraya sütyenin içine beyaz banyo sabunu koy bir parça, bu süreç de de mutlaka sağ göğsünü
Daha ne yapacaksın kız
İkramlık

Canım sertlik ağrı var mı orda? Oraya sütyenin içine beyaz banyo sabunu koy bir parça, bu süreç de de mutlaka sağ göğsünü
Sertlik yok da 7 senedir zararsız bir kist var. Kızım emmediğinden beri kist çok ağrıyor. Bu arada beyaz sabun ne yapıyor?

Vallahi ben çok tez canliyimda , eşim sagolsun o kadar rahat ki , cinnet gecirmeme az kaldı yanii , o kadar rahat düşün..

Şu ev temizliğini yapsam, bir ohhh cekicem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…