Tesekjur ederimBen yeni geldi anladımama yide bu dileklerle kullan bir daha bozulmaz inşallah
Hamuru sabaha kadar buzdolabında tutabilirsiniz. Sabah şekil verip pişirebilirsiniz.Arkadaşlar acil.cevap
Pogacayo simdi yogurdam tepside mayalansa sabah pisse olur mu
Hamur eksir bence. Bir kere teppside uzun süre kalmıştı hamur. Kabarmadı ve yayıldı . Yogurup buzdolabına koyun benceArkadaşlar acil.cevap
Pogacayo simdi yogurdam tepside mayalansa sabah pisse olur mu
Tamam tesekkurlerHamuru sabaha kadar buzdolabında tutabilirsiniz. Sabah şekil verip pişirebilirsiniz.
Oyle yapayim bir kişi daha aynı öneriyi vermisHamur eksir bence. Bir kere teppside uzun süre kalmıştı hamur. Kabarmadı ve yayıldı . Yogurup buzdolabına koyun bence
Aynı yerde mi yaşıyoruz acaba bizim de yine kesildi bugünMerhaba. Bugün su kesintisi vardı yine.
Yatağı topladım,
Kızımı yıkadım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Kahvaltı hazırladım sonrasında mutfağı topladım,
Çöpleri ayarladım eşim attı,
Dün yıkanan havluları katlayıp yerlerine yerleştirdim,
Bir makina çamaşır yıkandı,
El havlularını değiştirdim,
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım.
Eşim oturma odasının koltuğunu ve salonun halısını sildi.
Televizyon ünitesi ve konsol düzenli nego. Evde tek terlik giyen benim onu da yeni yıkamıştım. Misafir terlikleri de kullanıldıktan sonra yıkandığı için temiz. Kızı babasına devrettim uyutuyor. Ben de bitki çayı içip biraz keyif yapacağım, kitap okuyacağım.
Dün fırtınadan ve yağmurdan dolayı kesinti olmuştu, bugün de oldu. Muğla dayım ben :))Aynı yerde mi yaşıyoruz acaba bizim de yine kesildi bugün
8 e kadar çamaşır katliyim oturayım.
Ödevleri yaptık bitirdik hamur oynuyo çocuklar.
kk birinci noteri görünmedin bugün bebiş iyimisin?
@Aktif Lora seninde sesin çıkmadı
Bizim şebeke arızası var son zamanlarda sürekli kesiliyor tamir olmadı. Denizlideyim ben de. Bu topikteDün fırtınadan ve yağmurdan dolayı kesinti olmuştu, bugün de oldu. Muğla dayım ben :))
Umarım bir an önce arıza giderilir, çünkü susuz kalmak hayatı aksatıyor. Elektrik de aynı şekilde.Bizim şebeke arızası var son zamanlarda sürekli kesiliyor tamir olmadı. Denizlideyim ben de. Bu topikteSaricivcivcikcik var muğlada
Oğlum Muğla'da içim tuhaf oldu ilk kez ayrıldık üniversite öğrencisiUmarım bir an önce arıza giderilir, çünkü susuz kalmak hayatı aksatıyor. Elektrik de aynı şekilde.
Aaa doğru dün mesajlarda okumuştum saricivcikcik in Muğla da olduğunu. Gerçi ben merkezinde yaşamıyorum, ilçesindeyim.
Allah oğlunuza zihin açıklığı versin. İyi insanlarla karşılaştırsın. Başarılar diliyorum.Oğlum Muğla'da içim tuhaf oldu ilk kez ayrıldık üniversite öğrencisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?