Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ben bugün hicbir sey yapmadim desem yeridir..
Bulasik makinesini yerlestirdim
Camasir yikadim astim
Mutfagi camasir suyuna boğdum
Çorba yaptim
Azcik ders calisabildim
Sporumu yapamadim simdi kalkip yapmak istiyorum ama totom benimle ayni fikirde degil gibi.
Evi süpürttüm, süpürgenin filtresini temizledim

Merhaba. Bugün su kesintisi vardı yine.
Yatağı topladım,
Kızımı yıkadım,
Bulaşık makinasını boşalttım,
Kahvaltı hazırladım sonrasında mutfağı topladım,
Çöpleri ayarladım eşim attı,
Dün yıkanan havluları katlayıp yerlerine yerleştirdim,
Bir makina çamaşır yıkandı,
El havlularını değiştirdim,
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım.

Eşim oturma odasının koltuğunu ve salonun halısını sildi.

Televizyon ünitesi ve konsol düzenli nego. Evde tek terlik giyen benim onu da yeni yıkamıştım. Misafir terlikleri de kullanıldıktan sonra yıkandığı için temiz. Kızı babasına devrettim uyutuyor. Ben de bitki çayı içip biraz keyif yapacağım, kitap okuyacağım.

Bugün neler yaptım günlük süpür topla katla sil tozal ama haricinde altın günü yaptım canım bat çekiyordu burda pandemiden dolayı çok kimse ile görüşmüyoruz bat katmer yaptım valla değişiklil oldu evde tek kadın olmak battan mahrum kalmamı engelleyemiyor

Aynı yerde mi yaşıyoruz acaba bizim de yine kesildi bugün

8 e kadar çamaşır katliyim oturayım.

Ödevleri yaptık bitirdik hamur oynuyo çocuklar.

kk birinci noteri görünmedin bugün bebiş iyimisin?

@Aktif Lora seninde sesin çıkmadı

iyiyim cok şükür işim çoktu bonusum:)
liste geldi liste tariyorum.
bide arkadaşlardan defter aldım başka işlerin notlarını geçiriyorum kendi defterime:)

sen nasılsın napiyosun

Bizim şebeke arızası var son zamanlarda sürekli kesiliyor tamir olmadı. Denizlideyim ben de. Bu topikte Saricivcivcikcik var muğlada
Umarım bir an önce arıza giderilir, çünkü susuz kalmak hayatı aksatıyor. Elektrik de aynı şekilde.
Aaa doğru dün mesajlarda okumuştum saricivcikcik in Muğla da olduğunu. Gerçi ben merkezinde yaşamıyorum, ilçesindeyim.

Oğlum Muğla'da içim tuhaf oldu ilk kez ayrıldık üniversite öğrencisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…