- 13 Ağustos 2020
- 15.693
- 89.111
- 598
- 33
akşam mutfagi toplarken dedim ki yarin tüm tencereleri elden gecireyim vaayy beee15 ekim ödevi
Tencere parlatmak
Kapı silmek
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@pawlover
@Dermabebak
@DefneYaren
Efser
Lorik dediğin aft ise en güzel ve en basit yöntem Kaya tuzu ve ılık su ile çalkalaağız ici yarası icin öneriniz var mı kızlar ya? akşam bir anda çikti kahveyi icemedim döktüm deldi gecti valla
tamam deneyim. aft mi.bilmiyorum sanki damağım delikLorik dediğin aft ise en güzel ve en basit yöntem Kaya tuzu ve ılık su ile çalkala
Damakta mı ? Nasıl böyle dilin değince yanıyor mu ?tamam deneyim. aft mi.bilmiyorum sanki damağım delik
evet sanki parcalanmis gibi tirtikli olmusDamakta mı ? Nasıl böyle dilin değince yanıyor mu ?
Tamam o afttır ya da yediğin sert birşey damağı yaralamışevet sanki parcalanmis gibi tirtikli olmus
Bide Kaya tuzlu suyu gargara yapıp döktükten sonra varsa o bölgeye Hindistan cevizi yağı sür ağzını kapat bi süre yutma
tamamdir kizlar deneyeyim bunlari tesekkür ederim ❤Aktif Lora kara tutun kendisi tabi mevsimi değil karatut pekmezi sadece birgün yaranın üzerine sürer gibi yapıyorum ertesi gün kayboluyor
Kupayi fazla attirdin galiba toprağım yarına birşey kalmaz inşallah temiz kan akışı hızlandığı için arada vücut ağrı ve mide bulantısı şeklinde tepki veriyor bolca dinlen inşallah
Sıcak bir yiyecek içecek ile haşlanma olasılığı?evet sanki parcalanmis gibi tirtikli olmus
Bonusum nasıl oldun
Bonusum nasıl oldun
Hass ile başlayan bir söz yazdım say
Çok şükürİdare eder efsercim kafam bi tuhaf. Tam mevsimi zaten. Sen nasılsın ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?