Düzenli Evimiz & Hayatımız

Canım mutlaka doktoruna söyle bu durumu. Hatta gidebilirsen git.
Daha önce söylemiştim canım magnezyum verdi.Yarın gidiyorum zaten inş. Daha önce de çok oluyor dinleniyorum gün boyunca neyseki geçiyor alıştım biraz tek isteğim zamanında doğması.

Selam canlar

Sabah krep yaptım . Trilice yaptım okula gittim.
Bulaşık makinesi boşaltıp kirlileri koydum.
Tezgahı sildim.
Ocağı yag çözledim.Duvar kapı ve yerin bir kısmını asperoksladim.
Lavaş yaptım.
Evi topladım.
3-4 makine çamaşır vardı onları yerleştirdim.
Salon masasını sehpayi kremledim.

Evet. Baş sırt kulak arkası. Dedim kızlar olsa keşke ablaya derdim hepsine yabıştır bol bol
Çok ihtiyacım var demir eksikliğim düşündürüyor beni yoksa hemen koşa koşa yaptırırım yapıltıldıktan sonra bir dingillik geliyor insana
Git dinlen biraz buralarda dolanma kuzum

Çok ihtiyacım var demir eksikliğim düşündürüyor beni yoksa hemen koşa koşa yaptırırım yapıltıldıktan sonra bir dingillik geliyor insana
Git dinlen biraz buralarda dolanma kuzum
Benim kardeşimin biri talasemi taşıyıcı kanı 8in üstüne pek çıkmazdı ama hacamattan sonra bi süre 10u gördü. Demire de iyi gelir inşallah

Merhaba , iyi akşamlar. Bugün hem kızımın hem benim doktor randevumuz vardı. Gelince de pek bir şey yapasım gelmedi. Yorgun hissediyorum kendimi. Ödevi de yapamadım bugün.
Yatağı topladım,
Kahvaltı hazırladım sonrasında mutfağı topladım,
Bulaşık makinasını çalıştırdım,
Bir makina çamaşır yıkandı,
30 parça ütü yaptım, yerlerine yerleştirdim,
Kızımın dolabını düzenledim. Bir ara küçülenleri kaldırmam lazım.
Bulaşık makinasını boşalttım,
Akşam yemeğinden sonra çocuk uyuyunca sesine uyandığı için mutfağı toplayamadım. Lavabonun içine bırakmak zorunda kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…