Sana güveniyorumOnu unuttum Ya bentamam ne ben başkasını bulurum ikimizi de doyuracak
kız diğer sayfada gordün ya , yine mi atayım
CanımmmSenin ev bana pozitif enerji veriyor maşallahsen aralığın hangi gümü doğdun burçdaşım
Biz görmedükkız diğer sayfada gordün ya , yine mi atayım
Az yiyorsan senle soframı bile paylaşırım ayıpsınSana güveniyorum
Yemeğine ortakçı sevmezsin ama ben diyetteyim kuş kadar yiyorum
19 AralıkCanımmm
mütayıtımiz biraz goldtisdan çalışmış olsadaben olabildiğince sadeleştirmeye çalışıyorum
6 aralık sen
Eccük gördüm yaw at işte yine ne olur yanikız diğer sayfada gordün ya , yine mi atayım
seninkine benziyorBiz görmedük
Hay maşallahSeni mi kır@cağımEki Görüntüle 2933954
onları kendim eklettim canım. sadece köşe az olur diye. Eşim istemiyordu ekletmemi. Şimdi diyor iyiki almışsın bunlarıHay maşallahbeeee içim açıldı bugün sizin evler sayesinde canlarım
Yalnız kırmızı koltuklara bayıldım teoooooom
Huzurlu keyifli oturun inşallahhhh canım benimonları kendim eklettim canım. sadece köşe az olur diye. Eşim istemiyordu ekletmemi. Şimdi diyor iyiki almışsın bunları
sağol canım benim. Kaç akşamdır tv açmıyoruz bile canım. Çay ,meyve, sohbet derken bakıyorum vakit geçmiş.Huzurlu keyifli oturun inşallahhhh canım beniminsanın içi ferahlıyor bakınca
OOO sirke mi en sevdiğimSiz görmeseniz de on yüz milyon bin sirke baloncuğu var burdaC Calcifer seversin sirke Eki Görüntüle 2933882
Şöyle bi kahveyi al radyonuz varsa onu da aç ama böyle hafif çalsın sesinizi bastırmasın, sohbetin dibine vurun vallahisağol canım benim. Kaç akşamdır tv açmıyoruz bile canım. Çay ,meyve, sohbet derken bakıyorum vakit geçmiş.
Calci aymı durumdayız bacım üzülmeDaha hava attığın yetmedi miBenim büyük odam bu kadar be
Yavrum robot süpürge var ya ona bak sevin işteDaha da arttırıyorum benim evim bile yokbugünden sonra arabam bile yok Baya fakirmişim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?