C Capanin Gururu Teyom ın da robot süpürgesi var hem de en son modelYavrum robot süpürge var ya ona bak sevin iştebende oda yok fantomun damacana süpürgesini kullanıyorum ahhahahahhaha
Kız dur nazar bayrağını teodan alıp kendin mi taşıyon
Bende sevmem19 Aralıksenin zevkinse eğer bana baya uyuyor diyecektim ama çok gold sevmem Arap şeyhlerinin evi gibi de olmasın tabi ahahahahahhah
Yalnız tam Arap şeyhleri gibi heBende sevmem
Eki Görüntüle 2933963
Bunun gibi miayna bir gün yanlışlıkla düşüp kırılacak gibi astım
biz manzarasına bayılıp aldık ama o yüzden eşyaları çok yalın bırakmaya çalıyorum
Eki Görüntüle 2933966
Arap şeyhiiii
Eksik yok fazla bileYalnız tam Arap şeyhleri gibi heefser hatun ve eşi şeyh x beyler banyoya teşrif ediyor
O bunu çoktan hak etti. Balkona bak ya Allah aşkına 3 oda 1 salon mübarek heheehheKız dur nazar bayrağını teodan alıp kendin mi taşıyon
Allah aşkına atsana biEksik yok fazla bile
Odurma odamı heç görme o zaman
Tavan ayna
Ama ne güzel keyifli olurO bunu çoktan hak etti. Balkona bak ya Allah aşkına 3 oda 1 salon mübarek heheehhe
Evde tahinli kakaolu vardı. Arada değiştirip öyle takılıyoruz bugün simit, poğaça, haşlanmış yumurta günüydü.Hamiş anne kendine fıstıklı helva aldır taze ekmeğin arasına koy ye
Abi çok iyi yaBunu avize takılırken cekmiştim
Haşlanmış yumurta deme banaEvde tahinli kakaolu vardı. Arada değiştirip öyle takılıyoruz bugün simit, poğaça, haşlanmış yumurta günüydü.
Katılıyorum sana içimiz açıldı maşallahHay maşallahbeeee içim açıldı bugün sizin evler sayesinde canlarım
Yalnız kırmızı koltuklara bayıldım teoooooom
Aynen valla resmen adam altına bulamış mutfağa gelince acımış
İç mimari kadın hergün öpüyorumAynen valla resmen adam altına bulamış mutfağa gelince acımış
Neden ki?Haşlanmış yumurta deme bana
Off yalnız çok şıkmış canım senin mutfağın değil mi çok beğendim.
Yumurtanın en saf hali en yavan haliNeden ki?
Off yalnız çok şıkmış canım senin mutfağın değil mi çok beğendim.
Peki o camları nasıl siliyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?