Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ay dış fırçasıyla fayans arası süpermiş ben bitkisel bi temizlik malzemesi kullanıyorum anında beyaz yapıyor derzleri de kaldırmıyor ama bazı inatçı yerler oluyor oralara kesin deniycem çok geçmiş olsun massallahhh size kesin nazar değmiştir.

Çocuklara da hersey lazim dimi bulamadığın birsey olursa söyle onlara bulsunlar hemen Dene bakalım çıkar insallah

O gün herkes gelip yedi beni valla, annemde stokları yıkıyordum, hepsini yıkadım, ilkini takarken hooppp yerdeyim

Çocuklara da hersey lazim dimi bulamadığın birsey olursa söyle onlara bulsunlar hemen Dene bakalım çıkar insallah
Aynen öyle :) rabbim acılarını göstermesin benim kızın eve verdiği zararlar saymakla bitmez ama en kötüsü ana sınıfına giderken makasla perdemi boydan boya kesmesi :) malesef benim hatam bide kardeşi kıskanıyoruz yapmadığını bırakmıyor.

Yapılan işler
Annemin evini temizledim
Yemek yapıldı
gelen giden oldu hazırlık yapıldı
eve indim
kendi evimi temizledim
yemek yaptım
yemek hazırlandı bulaşık yıkandı
Mutfak dolaplarıni o arada sildim 10 dk önce
buzdolabı boşaltılıp iç dış silindi parlatıldi
tencereleri cifledim
caydanlik parlatıldi Domestos ile
kurulandi herşey kaldırıldı
bahartliklar yıkandı yeniden dolduruldu
o arada mutfak duvarı silindi
mutfak bezleri çamaşır suyuna yatırıldı tertemiz yıkandı kurumaya çekildikler
pırıl pırıl heryer
Duş da yapıldı onu unuttum
Veeee bennn

Halıdan çay lekesini bile çıkarıyor sen ne kullanıyorsun o zaman bende onu deniyim :)
Canım benim işte bu deyip de memnun kaldığım bir ürün henüz olmadı ne bulsam alıyorum ama halı vs lekesi için bir ürün var 101 de satılıyor, yarın atarım foto hatırlat bana

Robot musun sen itiraf et

Benim ki biraz bekara eşini boşamak gibi oluyor ama hiç kıyamıyorum, duyguları ifade edişleri farklı oluyor kuzuların. Kardeş kıskançlığı da illaki oluyor, o küçük kafalarda neler dönüyordur, dünyaları karışıyor bir süre, sadece kendileri sevecekler dimi, anne baba dokunmasın kardeşine, o isterse kendi sevsin sadece kardeşini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…