Düzenli Evimiz & Hayatımız

Offf ağır ayak yani eşin benimki de öyle, ben ne kadar tez canlı o o kadar yavaş
Senin her gün yasadigin şeyi düşünemiyor şu an
Çok yorucu olmalı.

Ben de çok hızlı sayılmam ama kafama koyduğun zaman yapmak isterim. Benimkisi de o kadar negatif bir insanki sıraladığı tezlerle yapacağın şeyleri yapma isteği bırakmaz..
Doktora gidecektim o da bir yarım saat izin alacaktı güya. Izin almamış. Ne gerek varmış.
Ben giderim o zaman deyince, iki çocukla ne hastanesi, tahlil versen çocuklara kim bakacak
Haftaya bakarız
Bu herifin bakarız demeleri beni delirtti

Ben bi krem sürüyorum eve gidince adına bakıp yazarım. Onun dışında sabah naptım bulaşıkları makineye koyup makineyi çalıştırdım yatağımı kapattım bi posta çamaşır yıkayıp kurutmaya attım. çocuğun küçülen kıyafetini giysi bırakılan yer için ayırdım, tek tek çorapları çiftledim, teki olmayanları ayırdım, oda kapısının arkasındaki gereksiz kıyafetleri kaldırdım.

Az
Az önce yaptığım işleri 1-1.5 saatte filan yaptım. Ama seninle maratona girmek ne mümkün? Sen o kadar zamanda evi yıkıp tekrar yaparsın hocam......

Ben Antalya’dan tosbik! 5 yıllık evliyim, çocuğum yok (bi gelemedi sıpa) 40 olmama bir kac ay kaldı

Bide soğan ekmek alıp arkasından sessizce gelip yumruk vurun kokusun sonra soğanla ekmeği yesin geçer falan diyolardi denedim oldu tabi sertliği geçti tadı aynıydı :)
Ya inanmıyorum bunu bana da yaptılar ve evet geçmişti

Aaa aseton da mi çıkarmıyor, benim tırnaklarımdan annemin kapıları hep kırmızı oje lekeleri olurdu çıkardı onunla

Çoğu işimi kendim yapıyorum onu yüzünden, evle ilgili olanları tabi,. Neyse ki dışarı işlerinde tek bırakmaz asla
Çok yıpratıcı ciddi anlamda
Kolay gelsin canım
Ayyy tunaydinnn! Tam ödevimi yapmışım banyo WC detaylı olarak yapildi
Eline sağlık canım
Az

Az önce yaptığım işleri 1-1.5 saatte filan yaptım. Ama seninle maratona girmek ne mümkün? Sen o kadar zamanda evi yıkıp tekrar yaparsın hocam......
Eline sağlık canım eşim hızlı napıyım
Ben Antalya’dan tosbik! 5 yıllık evliyim, çocuğum yok (bi gelemedi sıpa) 40 olmama bir kac ay kaldı
Daha çok bekletmez artık inşaallah

Ben çay posasıyla yıkıyorum denk gelince, bir de bebe yağı sürüp havlu arasında bekletiyorum

Ben 6 da kalkıyorum canım tabi ki dürterim

6:30 da kalkıyorum da namaz icin, daha selam verirken gözüm yatakta . Yazın diz ameliyatı oldum da oturarak kılıyorum yatağın ucunda o yüzden gözüm yatakta oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…