- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Senin her gün yasadigin şeyi düşünemiyor şu anOfff ağır ayak yani eşinbenimki de öyle, ben ne kadar tez canlı o o kadar yavaş
Güüüünayyyyydıııınnnnnnnnnn ❤
Bırakıp ödev vereyim, geçmişe bakayım
Ben bi krem sürüyorum eve gidince adına bakıp yazarım. Onun dışında sabah naptım bulaşıkları makineye koyup makineyi çalıştırdım yatağımı kapattım bi posta çamaşır yıkayıp kurutmaya attım. çocuğun küçülen kıyafetini giysi bırakılan yer için ayırdım, tek tek çorapları çiftledim, teki olmayanları ayırdım, oda kapısının arkasındaki gereksiz kıyafetleri kaldırdım.Bugünün manevi ödevi :
El bakımı olsun, malum temizlik yapıyoruz yıpranıyor eller
Elleri pamuk gibi yapacak yöntemi olan varsa da yazsın lütfen
@malii
@Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
H hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@Casper25
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@wisne83
@terliksi06
@Delft
@Kestanesekeriiim
@Efser
@BUSR4
@Jalopi
@Numanayse
@Kmsl Hnd
@Dilos06
@Nur1835
@_Marla_
@Frytiop
@blue-34
mavitosbik07
@Bakbideburdan
@Ataayemi zeynepyu
SchonerDuft
Az önce yaptığım işleri 1-1.5 saatte filan yaptım. Ama seninle maratona girmek ne mümkün? Sen o kadar zamanda evi yıkıp tekrar yaparsın hocam......Hadi kim benimle maratona var
En az 1 saat, iş yapıp bitince yazıcaz
@malii
@Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
H hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@Casper25
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@wisne83
@terliksi06
@Delft
@Kestanesekeriiim
@Efser
@BUSR4
@Jalopi
@Numanayse
@Kmsl Hnd
@Dilos06
@Nur1835
@_Marla_
@Frytiop
@blue-34
mavitosbik07
@Bakbideburdan
Hoş geldin aramıza
Kendini tanıtır mısın
Hey maşaallahkız elektrik düğmesinde ne var, lambayı yakan düğmeden bahsediyorum
Oh ne güzel
Ellerine sağlık canım
Voooov bu ne kadar iş böyleellerine sağlık canım
Aha ha korkma korkma her zaman bu kadar hamarat değiliz
Çok sinir bozucu anlıyorum, geçmiş olsun
Eline sağlık canımçocuklar evde tabi dimi, yaşasın tatil
Ya inanmıyorum bunu bana da yaptılar ve evet geçmiştiBide soğan ekmek alıp arkasından sessizce gelip yumruk vurun kokusun sonra soğanla ekmeği yesin geçer falan diyolardi denedim oldutabi sertliği geçti tadı aynıydı :)
Aynı canım aynı, ömür törpüsü gibilerAynn öyle,mesela diyorum şunu yapalım , yaparz insaAllah diyor , ama sadece yaparzla kalıyor,. Bakalım hayırlısı olsun
Hadi kalkın hadiiiiii
İki çocukla nasıl temizlik yapıyorsunuz valla hayran kaldım hepinize ben yapsamda hep yarım kalıyor. Bide kızım parkeye oje dökmüş geç farkettim donmuş herseyı denedim ama çıkmıyor acaba bi öneriniz varmı.
Çoğu işimi kendim yapıyorum onu yüzünden, evle ilgili olanları tabi,. Neyse ki dışarı işlerinde tek bırakmaz aslaSenin her gün yasadigin şeyi düşünemiyor şu an
Çok yorucu olmalı.
Ben de çok hızlı sayılmam ama kafama koyduğun zaman yapmak isterim. Benimkisi de o kadar negatif bir insanki sıraladığı tezlerle yapacağın şeyleri yapma isteği bırakmaz..
Doktora gidecektim o da bir yarım saat izin alacaktı güya. Izin almamış. Ne gerek varmış.
Ben giderim o zaman deyince, iki çocukla ne hastanesi, tahlil versen çocuklara kim bakacak
Haftaya bakarız
Bu herifin bakarız demeleri beni delirtti
Kolay gelsin canımbugün ki 5 li yazayım
1) işyerindeki odamı temizlemek mobilya yerlerini değiştirmek
2) çamaşır sermek
3) yarınki destek suyumu ve mamalarımı hazırlamak
4) mutfak topla
5) dışardaki işleri halletmek
6. sıda olsun ders çalışmak en az 1 saat
Eline sağlık canımAyyy tunaydinnn! Tam ödevimi yapmışım banyo WC detaylı olarak yapildi
Ben bi krem sürüyorum eve gidince adına bakıp yazarım. Onun dışında sabah naptım bulaşıkları makineye koyup makineyi çalıştırdım yatağımı kapattım bi posta çamaşır yıkayıp kurutmaya attım. çocuğun küçülen kıyafetini giysi bırakılan yer için ayırdım, tek tek çorapları çiftledim, teki olmayanları ayırdım, oda kapısının arkasındaki gereksiz kıyafetleri kaldırdım.
Eline sağlık canımAz
Az önce yaptığım işleri 1-1.5 saatte filan yaptım. Ama seninle maratona girmek ne mümkün? Sen o kadar zamanda evi yıkıp tekrar yaparsın hocam......
Daha çok bekletmez artık inşaallahBen Antalya’dan tosbik! 5 yıllık evliyim, çocuğum yok (bi gelemedi sıpa) 40 olmama bir kac ay kaldı
Ben 6 da kalkıyorum canımNe güzel günün erken başlıyor, sabah kalkınca beni de durtukle bari sopa falan uzat
Hadi kim benimle maratona var
En az 1 saat, iş yapıp bitince yazıcaz
@malii
@Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
H hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@Casper25
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@wisne83
@terliksi06
@Delft
@Kestanesekeriiim
@Efser
@BUSR4
@Jalopi
@Numanayse
@Kmsl Hnd
@Dilos06
@Nur1835
@_Marla_
@Frytiop
@blue-34
mavitosbik07
@Bakbideburdan
Olur canım, maraton davetini herkes birbirine istediği saatte yapabilirYarin sabah pilatesim var da Perşembe seninle başlayayım sabah maratonuna
Bugünün manevi ödevi :
El bakımı olsun, malum temizlik yapıyoruz yıpranıyor eller
Elleri pamuk gibi yapacak yöntemi olan varsa da yazsın lütfen
@malii
@Bonus
@Lices_s
Feslegen Kokulu Nane
@beybisi35
H hasbeenandgone
@Limonsuzzcay
@ladymadyninablasi
@Gonulmeyvesi
@Ayiyogi
@Casper25
@Libas7
@Lavinya Lavinya
@wisne83
@terliksi06
@Delft
@Kestanesekeriiim
@Efser
@BUSR4
@Jalopi
@Numanayse
@Kmsl Hnd
@Dilos06
@Nur1835
@_Marla_
@Frytiop
@blue-34
mavitosbik07
@Bakbideburdan
@Ataayemi zeynepyu
SchonerDuft
Çok ilginçmişBen çay posasıyla yıkıyorum denk gelince, bir de bebe yağı sürüp havlu arasında bekletiyorum
Vay be neler varmışBen çay posasıyla yıkıyorum denk gelince, bir de bebe yağı sürüp havlu arasında bekletiyorum
Ben 6 da kalkıyorum canımtabi ki dürterim
Vay be neler varmış
Çok ilginçmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?