- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
Ben de deneyecegim.Dimi onu nasıl keşfetmişler ki, gel cayı dökmeden önce bir elllerimi ovayım ilginç gerçekten ama pamuk gibi oluyor
İlikken yap ama çok sıcak olmasınBen de deneyecegim.
Senin her gün yasadigin şeyi düşünemiyor şu an
Çok yorucu olmalı.
Ben de çok hızlı sayılmam ama kafama koyduğun zaman yapmak isterim. Benimkisi de o kadar negatif bir insanki sıraladığı tezlerle yapacağın şeyleri yapma isteği bırakmaz..
Doktora gidecektim o da bir yarım saat izin alacaktı güya. Izin almamış. Ne gerek varmış.
Ben giderim o zaman deyince, iki çocukla ne hastanesi, tahlil versen çocuklara kim bakacak
Haftaya bakarız
Bu herifin bakarız demeleri beni delirtti
Ya inanmıyorum bunu bana da yaptılar ve evet geçmişti
Eski formuma kavuşmak istiyorum sizlerin gazıylaEskiden dış fırçasıyla fayans aralarını ciflerdim. Yazın perde takarken merdivenden düştüm, çapraz bağım koptu, ameliyat fizik tedavi derken yavaştan başlıyorum temizlik yapmaya. İyi ki burayı buldum yoksa evle dovusup duruyordum bu halin ne diye
Oyyy ne kalın adamlarla yaşıyoruz yaa
Allahım sıkıntıya gülünmez ama o yımrıh ve soğana çok güldüm
Ahahaha ya bu temizlik kısır döngüAman bacım sen eski formuna dönme bence :)
Benimde yatakta da çocuklar bırakmıyor6:30 da kalkıyorum da namaz icin, daha selam verirken gözüm yatakta. Yazın diz ameliyatı oldum da oturarak kılıyorum yatağın ucunda o yüzden gözüm yatakta oluyor
Çay benim kalbimi pamuk günü yapıyor elleri yapmış çok muDimi onu nasıl keşfetmişler ki, gel cayı dökmeden önce bir elllerimi ovayım ilginç gerçekten ama pamuk gibi oluyor
Ayy çok geçmiş olsun ama eski haline dönme, normal normal yap senEski formuma kavuşmak istiyorum sizlerin gazıylaEskiden dış fırçasıyla fayans aralarını ciflerdim. Yazın perde takarken merdivenden düştüm, çapraz bağım koptu, ameliyat fizik tedavi derken yavaştan başlıyorum temizlik yapmaya. İyi ki burayı buldum yoksa evle dovusup duruyordum bu halin ne diye
Çok şükür Bonus u da kazandımBellerim gopmuştur iki bez tuttuk diye paslanacakken direkten döndüm şükür
Benimde yatakta da çocuklar bırakmıyor
Çay benim kalbimi pamuk günü yapıyor elleri yapmış çok mu
Ayy çok geçmiş olsun ama eski haline dönme, normal normal yap sen
Mutfaktan sonra ne yaptım
Yatakları topladım.
Salon hariç 3 odanın camını sildim mutfağıda yeni silmiştim.
Balkonu sildim çiçeklerimi suladım kuruyanları kestim.
Yatak odasının perdesi yıkandı astım.
Salonunda bi taraf yıkanıyor.
Benim odayla oğlanın odasının dolaplarının üstünü sildim iğrenç olmuştu.
Banyo ve küçük tuvalet temizlendi.
Klozetler çamaşır suyuyla bekletildi yıkandı. Lavabolar ve duş kabinde aynen.
Az bi dinlendim evi süpüreceğim.
Nalet ossun bi fırçam yok
Onlar erken kalktığı için ben mecburen kalkıyorumCocuklar da mi erkenden kalkıyorbenim olursa herhalde çıkmaz yataktan
Zaten kocadan gizli yapıyorum. Dün duştan çıkmadan siktim tüm deterjanları, kalkınca da yaptım hemen. Sen çok beceriklisin, oku kendine valla, ben hep masallah diyorum sana
Ben süpürgenin hortumun ucuyla fırçalar gibi süpürüyorum, silinmiş gibi oluyor hiç denedin miHalı fırçası :)
Onlar erken kalktığı için ben mecburen kalkıyorum
Sağol canım ❤
Tümünü dökmüş az dağılıp kalmis biraz sıyırdım sonra döktüm aseton u çıkmadı bide kırmızıydi iğrenç duruyor ama tiner denemedim çocuklar yüzünden onu kesin ilk fırsatta deniycem:)Aaa aseton da mi çıkarmıyor, benim tırnaklarımdan annemin kapıları hep kırmızı oje lekeleri olurdu çıkardı onunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?