Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhaba. Günaydın herkese Huzurlu bir gün diliyorum.
Dün akşam yazamadım yaptıklarımı.

Yatağı topladım,
Kahvaltı hazırladım sonrasında mutfağı topladım,
Kızı yıkadım,
Dün yıkanan çamaşırları topladım,
İki makina çamaşır yıkandı,
Akşam yemeği sonrası mutfağı topladım bulaşık makinasını çalıştırdım,
Bulaşık süngerini ve mutfak bezini değiştirdim,
Mutfak lavabosunu temizledim,
Bulaşık makinasının iç kapağını temizledim, ödev tamam, bir ara fıskiyelerini de temizlemek istiyorum. Daha önce hiç temizledim,
Saç maskesi yaptım,
Duşu, lavaboyu temizledim,
Banyonun yerlerini sildim,
Aynanın önünü sildim.

Eşim olacak fuzuli adam

Öldüm yoruma...
Çok haklısın senin olmayan 0akedi açmanın hiçbir açıklaması olamaz. Biryerde karsilasirsan laf sokablrsn için soğur boylelikle

Alakası olmayan konuya atlıyor kahvesiz ve uyardığım halde yapıyor. Halı yıkamacılara da beni yalancı çıkardı. Şimdi de kalkıp paketi parçalayan adamlara teşekkür edip sırıtıyor. Ne paketten ne de içindenkinden haberi var ama yorum yapabiliyor. Karşı tarafa hak veriyor.

O densizlere gelecek olursam işim olmaz. Hiç muhabbetim yok ne desem havada kalır. Sıcağı sıcağına kapıda konuşmak lazımdı. Oda geçti artık. İşin garibi paketi parçalandıkları için iade de veremiyorum artık. İşte bunları hoş karşılayamıyorum. Yaptıkları şey benim kaç yüz lirama mal olacak belki beğenmeyecek iade edecektim direk paketin kenarından bakıp.

Ya mng kargonun bu şubesi işte beni kanser etti. Kaçtır evde olduğum halde kapıya atıp gidiyor. Ömrümde ilk defa kapı çaldım oda başkasına gitti napim abla diyor gülüyor. Almasaydılar abla ben ismi söyledim aldılar diyor. Gece gece Oda ayrı delirtti beni. Neyse geçti yaşandı yapacak birşey yok.

Günaydın negoooo günaydın yavru ceylanlar bugün bi halt yapmayacağım. Herşeyi her halta atlayan kocam yapacak. Yatış günüm negoooooo bana kızma bugün
Okuduğum kadariyla hayatın hep yatış be jes oturduğun yerden Toto kesiyorsun güzel iş

İlk defa kapı çaldım o da başkasına gitti .

Benim de oturmadigim sitenin güvenliğine bıraktılar

İyi okumamışsın minik her gün 5 küsürde kalkıp en geç 7 de kahvaltı bitiyor. 10 a kadar da işler. Napim günün geri kalanı boş diye cirit mi atayım yatıyom tabi
Evden mi calisiyorsun ben seni çalışıyor sanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…