En çok aradığım yer
Valla pandemi sürecinde her haltı kargodan aldım negooooHaklısın tabii mahrem eşya olabilirdi içinde çok ayıp.
Not: Hiç mahrem eşya kargom olmadı ya la
Eşim olacak fuzuli adam
Öldüm yoruma...
Çok haklısın senin olmayan 0akedi açmanın hiçbir açıklaması olamaz. Biryerde karsilasirsan laf sokablrsn için soğur boylelikle
Ya mng kargonun bu şubesi işte beni kanser etti. Kaçtır evde olduğum halde kapıya atıp gidiyor. Ömrümde ilk defa kapı çaldım oda başkasına gitti napim abla diyor gülüyor. Almasaydılar abla ben ismi söyledim aldılar diyor. Gece gece Oda ayrı delirtti beni. Neyse geçti yaşandı yapacak birşey yok.Selam kızlar geçmiş yeni bitti yarım saat okudumjes apartman da çoğu komşum çalışır kargolarini ilk zamanlar almadım korgocunun ısrarına rağmen sonra beni arayıp rica edenin kargosunu alıyorum salonda dolabım başına koyuyorum kimse dokunmasın diye bazen iki üç komşunun bile oluyor asla çocukların ulaşacağı yere dahi koymam emanettir sonuçta tabiki açmak büyük hata ama sen kuryeye tembihle kimseye verme diye başka türlü insanlarla baş edemezsin
Günaydın negoooo günaydın yavru ceylanlar20 ekim ödevi
Kiler dolabı temizlemek
Çamaşır katlamak
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
I ipek2890
zambak86
sudem34
Z zeynebzeyneb
Mikan
yorgun anneanne
mimesis
K kahvesizasla91
Teneffus Zili
pawlover
Efser
Okuduğum kadariyla hayatın hep yatış be jesGünaydın negoooo günaydın yavru ceylanlarbugün bi halt yapmayacağım. Herşeyi her halta atlayan kocam yapacak. Yatış günüm negoooooo bana kızma bugün
İlk defa kapı çaldım o da başkasına gittiYa mng kargonun bu şubesi işte beni kanser etti. Kaçtır evde olduğum halde kapıya atıp gidiyor. Ömrümde ilk defa kapı çaldım oda başkasına gitti napim abla diyor gülüyor. Almasaydılar abla ben ismi söyledim aldılar diyor. Gece gece Oda ayrı delirtti beni. Neyse geçti yaşandı yapacak birşey yok.
İyi okumamışsın minikOkuduğum kadariyla hayatın hep yatış be jesoturduğun yerden Toto kesiyorsun güzel iş
Evden mi calisiyorsunİyi okumamışsın minikher gün 5 küsürde kalkıp en geç 7 de kahvaltı bitiyor. 10 a kadar da işler. Napim günün geri kalanı boş diye cirit mi atayım yatıyom tabi
İyi okumamışsın minikher gün 5 küsürde kalkıp en geç 7 de kahvaltı bitiyor. 10 a kadar da işler. Napim günün geri kalanı boş diye cirit mi atayım yatıyom tabi
Çamaşır katlamayı aldım20 ekim ödevi
Kiler dolabı temizlemek
Çamaşır katlamak
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
I ipek2890
zambak86
sudem34
Z zeynebzeyneb
Mikan
yorgun anneanne
mimesis
K kahvesizasla91
Teneffus Zili
pawlover
Efser
Evet evden. Ama esnek saatlerim. Haftalık yapacağımı 2 günde de bitirip geri kalan günlerde boş olabiliyorum.Evden mi calisiyorsunben seni çalışıyor sanıyorum
Şuan benim maraton saatim bonbon hadi kalkalım vallaGak gel yardım et bana
Şuan benim maraton saatim bonbon hadi kalkalım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?