Size yazıyorum ya şuan karşı koltuktan bakıyor ses çıkaramıyoraz bile yapmışsın konu açılırsa ilet
Vurdum da hırsımı alamadım
Ben ona kahve değil su bile vermem bugünay canını niye sıkıyorsun yap bi tuzlu kahve benim de böyle kaçtı ağzımın tadı ali rıza bey de
Hiç kendine yapılmayan bir şey karşısıda hazırlıksızsın daha önce böyle bir şey duymuş olsa bir fikrin olur yapıştırısın lafı yada tepki verirsin.İşte ben her şeyi anında düşünüp söze döken biri olduğum için onun birşeyyleri ben göstermeden düşünememesine kızıyorum. Ama sanırım haklısın çoğu insan o tepkiyi verirdi kapıda.
Efoooo tokatlamak istiyorum adamıHiç kendine yapılmayan bir şey karşısıda hazırlıksızsın daha önce böyle bir şey duymuş olsa bir fikrin olur yapıştırısın lafı yada tepki verirsin.
Çoğu yerde bende hazır cevabım hatta bazen kendime şaşarım ben mi ettim bu lafı diye
Ama fikrim olmayan şeylerde kısa süreli bir şoklama yaşarım
Yüklenme adama
Ben ona kahve değil su bile vermem bugünkalk kahveni yap tuzu bas içine iç ülen derim en fazla ahahhahahha
Kız ne kocacisi adama ispirto içireceğim nerdeyseaha kocaci çıktı bu dakiyamadi kocasina
Sonra Bir şey olursa ben sana deydiydim demek daha keyifli deEfoooo tokatlamak istiyorum adamı
Ama sanırım birşey yapmam artık ama Emin’im başka mevzularda başka olaylarda yine beni deli edecek
Palo ailesi geldi aklımaKız ne kocacisi adama ispirto içireceğim nerdeyse
Ben demiştim demekten nefret ediyorumSonra Bir şey olursa ben sana deydiydim demek daha keyifli de
Öyle alık balık bakmak tokatlamaktan daha iyi bekle sen pusuda
Korkudan sesi çıkmıyor bakalım ne yapsam buna da kafasına girsePalo ailesi geldi aklıma
En çok kullandığım laf artık gözüme bakınca benimki anlıyor tamam tamam demişdinBen demiştim demekten nefret ediyorum
24 sene olduKorkudan sesi çıkmıyor bakalım ne yapsam buna da kafasına girse
Ne iyi olurdu1 kase sütlacım kaldı yollayayyım hemen
Yaaa ne güzel olurdusen dusunu al otur ayaklarını uzat ben hazırlarım hepsini
Ooo kocasına pasta yapan taze anaya bak senYarın kocamın doğum günü pasta yaptım çayım da var Sivas dediğin kaç saat ki buyur gel canım benim de banyoya ihtiyacım var aç karnımı doyurup banyo edeyim
İşte bu bir dramdırNe iyi olurdudemlediğim çaydan bile bir bardak içebildim
Yazık cidden çok yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?