Bu ne la dinozorlar çağından mı kaldıbilmiyorum ki verilince arka arkaya veriliyordu ama ayrıydı sanki ces
Sen bunu nerden hatırlıyon acaba eyy ulu noterbilmiyorum ki verilince arka arkaya veriliyordu ama ayrıydı sanki ces
Hee geldim benAnamm ana kuzusu gelmiş
Hee geldim benama yol çok yordu
Napisiniz anacum
Her gün bilennnzik olmaz limonsuzBugün bilezik alacak kadar iş yapmamışım yaneyse yarın ola hayr ola
Bu sürede kendime doğru düzgün bir şey almadığımı farkettirdin tişikirlirrrrValla pandemi sürecinde her haltı kargodan aldım negoooodon sütyen ne ararsan
Geçmiş olsun kuzumNapalım aynı griplerle boğuşuyoruz. Sizinkiler nasıldı? Nasıl geçti?
Bu ne la dinozorlar çağından mı kaldı
Ya telefona kod gelmiyor mu kodu söyleyip alıyorum ben. İşlerini düzgün yapsalar böyle dengesiz komşularla da kimse muhatap olmazYa mng kargonun bu şubesi işte beni kanser etti. Kaçtır evde olduğum halde kapıya atıp gidiyor. Ömrümde ilk defa kapı çaldım oda başkasına gitti napim abla diyor gülüyor. Almasaydılar abla ben ismi söyledim aldılar diyor. Gece gece Oda ayrı delirtti beni. Neyse geçti yaşandı yapacak birşey yok.
Sen bunu nerden hatırlıyon acaba eyy ulu noter
Kocaya iş yaptırana kızılmaz madalya takılırGünaydın negoooo günaydın yavru ceylanlarbugün bi halt yapmayacağım. Herşeyi her halta atlayan kocam yapacak. Yatış günüm negoooooo bana kızma bugün
Günaydın tekrar. Çamaşır katlamayı alıyorum. Kiler dolabının da elden geçmesi lazım ama yapmaya çalışacağım.20 ekim ödevi
Kiler dolabı temizlemek
Çamaşır katlamak
kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
mimesis
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@pawlover
Efser
Tıpkısı benBonbon sabah bi koyuluyorum işe pervane gibi sanki tren erken ve hızlı kalkınca nasıl geçtiğini anlamazsın ya öyle
Kolay gelsinGünaydın
Bugün boş günüm.
Geçen gün kırlent kılıflarını yıkamaya vaktim olmadı. Bugün onları yıkayıp koltukları sileceğim.
Balkon koltukları silinecek.
Çamaşır yıkanacak
Kurular katlanacak
Yemek yapılacak
Oyuncaklara bir düzenleme getirilecek
Salon cam ve kapılarını da silesim var ama haftasonuna bırakabilirim bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?