Benim bir ayılma sürecim varTıpkısı benher yer toplu oturdum kahvaltı keyfimi bekliyorum
Dıhandı ya temizlenmiyor herkes bi yerde öksürüyo burnunu siliyo sinirim bozuldu artık
Yaaa çocukluğum
Allah kolaylık versin belli bir süre sonra cidden işgenye cevriliyorDıhandı ya temizlenmiyor herkes bi yerde öksürüyo burnunu siliyo sinirim bozuldu artık
Hoşgeldin nasıldı anlat heleHee geldim benama yol çok yordu
Napisiniz anacum
Yataktan kalkınca otomatik ayılıyorum benBenim bir ayılma sürecim var
O trenin buharlı olan zamanında kalmışımYataktan kalkınca otomatik ayılıyorum ben
Yaa bu benim de başıma gelmişti bir kere ama ben kargoyu açan taraftim. Önemli bir evrak bekliyordum. Tam da beklediğim boyda bir kargo gelince hemen açtım bir baktım içinde dergi. Hala kargonun yanlış geldiğini düşünmüyorumKızlar benim bi kargom vardı, kargocu yanlış daireye bırakmış. Sabah getirmişler eşime vermişler.
Şimdi sorum şu ismimin kabak gibi olduğu bir paket üstünde yazıyor.
Paketi yırtıp açmış getiren daire. Sizce bu normal mi ?
Benim kapıma yanlışlıkla bırakıldığında üstüne bakıp karşı daireye götürmüştüm direk.
Bu gelen kişiler de bizim sandık açtık demiş. Yani kargo istedin istemedin mevzusunu geçtim.
Benim evime hergün kargo gelse de ben bi üstüne bakarım. Kendime ait olsa bile ne bileyim direk yırtmam yani. Siz de de öyledir muhtemelen.
Ve ben çok öfkelendim eşim şimdi verdi paketi, yahu ne hakla açıyorlar paketi dedim. Tamam sağolsun getirmiş de bu ayıp değil mi ya? Belki içinde iç çamaşırım çok başka birşeyim vardır.
Haksız mıyım siz ne düşünüyorsunuz?
Böyle mi ayılıyon senAyılamadım
Kahve yaptım kısıtlı netimle bunu dinledim
Aylamayanlara gelsin
Ayılmaya çalışıyorumBöyle mi ayılıyon sen
Hoşbulduk kuzumHoşgeldin nasıldı anlat hele
Hadi yaaa nasip olmadı demek yineHoşbulduk kuzum
Güzeldi kuzum ya gönül isterdi daha çok kalalım ya da temelli dönelim ama napak 10 gün gittik kaldık. Bi hafta ev almak için uğraştık sinir strestabi gene alamadık istediğimiz miktarda kredi çıkmadı. Dötümüze baka baka geri döndük
Negom bu sabah bende heryeri topladım kahvaltı yapıcam birazdan. Aman ne güzelmiş toplu evde keyifTıpkısı benher yer toplu oturdum kahvaltı keyfimi bekliyorum
Radyo programı indir efser çok az gb yer o görüntü olmadığı içinKilip milip neti çok yiyormuş o yüzden en donak videoları acıyorum
Netsizlik neler öğretti
He valla gene olmadıHadi yaaa nasip olmadı demek yineEv fiyatları uçtu zaten.
Doktora gittin mi?
GünaydınGünaydınEki Görüntüle 2936697
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
Z zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@pawlover
Efser
O zaman bugün yapmayı düşündüğüm işleri haftaya yapayım, o zaman bilenzik tak banaHer gün bilennnzik olmaz limonsuz
O saatte kızım okuldan geliyor. 11 12 arası yapalım mıBu gün kadının taziyesi varmış yarın gelecekmiş
Şu ütüyü bitireyimbir de banyonun havlulukları takılacak kakıp onları tolayıp düzenliyeyim
Ütüsü olanla maratona hazırımsaat 12 13 arası
Gitmedim kuzum bi de hastane köşelerinde sürünmiyim dedimmalipina dr u bende merak ediyorum kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?