Düzenli Evimiz & Hayatımız

Yaa bu benim de başıma gelmişti bir kere ama ben kargoyu açan taraftim. Önemli bir evrak bekliyordum. Tam da beklediğim boyda bir kargo gelince hemen açtım bir baktım içinde dergi. Hala kargonun yanlış geldiğini düşünmüyorum tanıtım için mi yolladılar acaba dedim. Bi baktım isim farklı. O zaman ben de kargocuya çok sinirlenmiştim. Çünkü ben de önemli bir evrak bekliyordum yani yanlış birinin eline geçmesi bu kadar kolay demek ki..
Komşunuz da benim gibi boş bulunup açmış olabilir. Hediye gönderdi biri diye düşünüp heyecan yapmış olabilir

Bu arada beğenip de bazı şeyleri alamama sebebim tamamen bu kargo meselesi. Geçen senelerde kargocunun biri yukarı çıkmaya üşenip apartman kapısında birine teslim etmiş. Sonra da bizi arayıp diyor ki ben kapıda komşunuza verdim o size getirecek. Ben de ilk defa o kadar yüklü alışveriş yapmıştım Allah'ım ya adam alıp kaçarsa diye öldüm korkudan çünkü adamı tanımıyoruz. Neyse ki o kargoma da sağ salim kavuştum.

Hoşgeldin nasıldı anlat hele
Hoşbulduk kuzum
Güzeldi kuzum ya gönül isterdi daha çok kalalım ya da temelli dönelim ama napak 10 gün gittik kaldık. Bi hafta ev almak için uğraştık sinir strestabi gene alamadık istediğimiz miktarda kredi çıkmadı. Dötümüze baka baka geri döndük

Hadi yaaa nasip olmadı demek yine Ev fiyatları uçtu zaten.
Doktora gittin mi?

Hadi yaaa nasip olmadı demek yine Ev fiyatları uçtu zaten.
Doktora gittin mi?
He valla gene olmadıyok anam gitmedim doktora burda gidicem kısmetse. Bana kalsa evle de uğraşmazdım da kaynanamgil dürtükleyip durdu. Ben rahatına düşkün adamım tatil yapıyosam ellemeyin beni di mi, yok geldiniz ev bakacaz size diyr tutturdu kadın. Ev bakmaya git bankayla görüş müteahhitle görüş piiiiiiiBi poh anlamadım izinden

Günaydın
Her gün bilennnzik olmaz limonsuz
O zaman bugün yapmayı düşündüğüm işleri haftaya yapayım, o zaman bilenzik tak bana
O saatte kızım okuldan geliyor. 11 12 arası yapalım mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…