TeşekkürlerKolay gelsin
Gitmedim kuzum bi de hastane köşelerinde sürünmiyim dedim
Tatilini heba etmişler ciddenHe valla gene olmadıyok anam gitmedim doktora burda gidicem kısmetse. Bana kalsa evle de uğraşmazdım da kaynanamgil dürtükleyip durdu. Ben rahatına düşkün adamım tatil yapıyosam ellemeyin beni di mi, yok geldiniz ev bakacaz size diyr tutturdu kadın. Ev bakmaya git bankayla görüş müteahhitle görüş piiiiiii Bi poh anlamadım izinden
Hatta şu küçük Radyolardan alayım dedim sonra net gelirse boşa almış olacağım dedim dünde almadığıma pişman oldum desem yeriRadyo programı indir efser çok az gb yer o görüntü olmadığı için
Benim çocukların sesi otomatik ayıltıyor meselaBöyle mi ayılıyon sen
Gitmem lazım iki üç hafta önce hafif lekelenme olmuştu 10 gün sürdüydü, menopozdan da olabilir. Ama yumurtalıklarımda kasığımda hafif ağrı falan oluyo bi baktırim doktora belki bi yumurta bulur içerlerdeBurda gidersin artık.
E hep diyorumNegom bu sabah bende heryeri topladım kahvaltı yapıcam birazdan. Aman ne güzelmiş toplu evde keyif
Oo maşallahTeşekkürler
Yastık kılıfları yıkandı asıldı.
Koltuklar silindi.
Yemek masası ve sandalyeleri silindi.
Salonun 2 kapısı ve camı silindi.
Tozu alındı.
Koltukların yerini değiştirdim.
Salon süpürüldü.
Bi ara silersem salonla işim bitmiştir
Balkon koltuklarını başla güne erteledim
Katlanacak çamaşırlar ve yemek işi kaldı bugün için
Rüzgarda savrulan yaprağa döndüm gıııTatilini heba etmişler ciddenbari değseydi
Doktora gitseydin ya canım ya keşke evle uğraşmak yerine. Gidince bana da yaz unutma sakın
OlarrrrrGünaydın
O zaman bugün yapmayı düşündüğüm işleri haftaya yapayım, o zaman bilenzik tak bana
O saatte kızım okuldan geliyor. 11 12 arası yapalım mı
Tamam o zaman 11 de ütü maratonu başlasınOlarrrrr
Benim oğlan göz kapağımı kaldırmaya çalışıyor uyan diyeBenim çocukların sesi otomatik ayıltıyor mesela
Neler aldın? Ekim ayı toprak değişimi için iyiymiş sukuletlere.
Evin ortasında köçek oynasa anca ayılırım sankiAyılamadım
Kahve yaptım kısıtlı netimle bunu dinledim
Aylamayanlara gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?