Anladım yaw şakaladım seniBugün banaysa yarın sana bee cem yılmaz diyodu ya bi dahaki sefere kralsın be oğlum
Her yer toprak oldu temizlik yapmam lazım cam silmem lazım akşama yemek yapmam lazım. İlk önce kızımın uyuması lazım. Uyumuyor zalım keşke biri beni sallayıp uyutsa
Gel kuzummmm gel söyle kucağımaHer yer toprak oldu temizlik yapmam lazım cam silmem lazım akşama yemek yapmam lazım. İlk önce kızımın uyuması lazım. Uyumuyor zalım keşke biri beni sallayıp uyutsa
VicdansızSeni niye uyutuyoruz acaba süpür sil güzelce bi başladın mı destan yazıyodun sen
çamaşır görevini aldım canım. Geçen hafta kitaplıklar gelecek demiştim, dün yeni geldi. Eşim montesini yaptı, akşam onları silip yerleştireceğim20 ekim ödevi
Kiler dolabı temizlemek
Çamaşır katlamak
@kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@pawlover
Efser
Gazozuna ilaç koyacam der gibiGel kuzummmm gel söyle kucağıma
Ecık uyusam nolurSeni niye uyutuyoruz acaba süpür sil güzelce bi başladın mı destan yazıyodun sen
Ağırım Ecık amaGel kuzummmm gel söyle kucağıma
Bonita
Ecık uyusam nolurelimi sana verdim artık sen destan yazıyon uuzn zamandır iş yapmadım
Ağırım Ecık amaemin misin
Bonita
Tamam hadi gel birlikte süpürge açalımOha uyumuş lanasıl sevindim çocuklar gibi şenim sanırım 1 haftadır gündüz uyumuyordu unutmuşum nasıl his olduğunu
Bi kahve de mi içmeyekTamam hadi gel birlikte süpürge açalım
Tamma bende bi sigara içip kalkıyomAçmadan küçük bi kokoş var burda onu taradım topladım açıyorum az sonra
Sus bi çaktırma yaaaaaGazozuna ilaç koyacam der gibi
Eskiden bende okurdum anam şimdi çok konuşuyorlar. Bi geliyorum 20 sayfabirikmeden okuyum dedim iyi ettim. görev sayiyorum sayfanin hepsini okumasam icim rahat etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?