- 2 Aralık 2013
- 9.491
- 37.851
- 548
İlaca razıyım yeter ki uyuyayımSus bi çaktırma yaaaaa
Dinayet işlerinden sana özel fetvaa çırkatmak lazımSus bi çaktırma yaaaaa
ne zaman okumasam bonus yüzüme vuruyor bisey kacirmis oluyorumEskiden bende okurdum anam şimdi çok konuşuyorlar. Bi geliyorum 20 sayfason sayfayı beğeni yapıp kaçıyorum anlamıyorum ki ne konuşulmuş
Ne zaman bu din ve arkadaşlık işlerini birbirine katmamayı öğreneceksin efooooDinayet işlerinden sana özel fetvaa çırkatmak lazım
Bonus radar gibi bana da yapıyorne zaman okumasam bonus yüzüme vuruyor bisey kacirmis oluyorum
amanıın dünden razıİlaca razıyım yeter ki uyuyayım
Clup ta da laf soktuydumBonus radar gibi bana da yapıyor
Ölü taklidine yat ne bileyim haberin varmış gibi davran falanne zaman okumasam bonus yüzüme vuruyor bisey kacirmis oluyorum
ora nere kiğ?Clup ta da laf soktuydum
Unutmadım unutmadım sende hatırlat zatenClup ta da laf soktuydum
Kederlere gark olan gönlümü teskin etmek için önce kinoa çayımı yudumluyacağım, sonra alnımı kurdele ile sıktırıp kendimi yatağıma yanlamasına ataraktan hönk hönk ağlayacağım artık çok geçNegoşum senin için şiir yazsak manas destanını önüne sersek az aşk olsunsen olmasan biz mi olurduk yüreğimin köşesi
Ama anla biz garipleri zirveyle yarışacak güç yok bizdesen biri Adana dürüm yaparsın billahi
Beach clup bonusla gidiyoruz aradaora nere kiğ?
vallahi gecen yapim dedim 3 4 mesaj yapistirdi bundan da mi haberin yok diyeÖlü taklidine yat ne bileyim haberin varmış gibi davran falan
Bak ne dedşm ben sana az önceora nere kiğ?
Bonusun clupları ünlüdürora nere kiğ?
Ya negoooo kahkaha attım yaKederlere gark olan gönlümü teskin etmek için önce kinoa çayımı yudumluyacağım, sonra alnımı kurdele ile sıktırıp kendimi yatağıma yanlamasına ataraktan hönk hönk ağlayacağım artık çok geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?