- 13 Ağustos 2020
- 15.691
- 89.108
- 598
- 33
Valla ben de çok beğendim keşke benim olsaydı dedimNe bileyim yavrum ya dünden düşünüyordum zatensanaldan ne yapsak da güzel olur dedim el birliği ile güzel olur herhalde dedim sonra kafama çok yattı kıskandım hatta
aynı şey geçti içimden hemde cam silesim var o dereceevet kendi kendime maraton savaşı verme vakti geldi. önce yarim saat sonra 1 sonra 2 saat. aksamlara kadar iş yapmak istiyorum. aman sabahlar olmasin
Bu hafta Bonu'sun sevme haftası ilan eden sensinEn çok beni ama
Çok güzel fikirGacılar zurnanın zırt dediği yere geldik
Bonusun ödülüüüüüüüüü🎗
Eveeeet biliyorsunuz 2 gece 3 gün tatile gönderemiyoruz bari sanal ödül verelim dimi
Şimdi şöyle olacak hergün allahın 3 sevgili kulubu aşağıdaki sıraya göre bonusu etiketleyip içinden geçen bir sözü bir şarkıyı bir fotoğrafı ya da ne bileyim kendi ile ilgili birşeyi paylaşacak isteyen mesaj kutusuna da paslıyabilir
Ülen ne güzel oldu bu ödül. Keşke ben olaydım 1.
Bonusu sevmiyorum
Nego 🎗21 Ekim
@kk birinci noteri🎗 21 Ekim
@Teyocan 🎗21 Ekim
golgefeslegeni 🎗22 Ekim
Aktif Lora 🎗22 Ekim
U UcanSupurge 🎗22 Ekim
Levaiz 🎗23 Ekim
Efser 🎗23 Ekim
@Limonsuzzcay 🎗23 Ekim
@Gecenin Tenhasi🎗 24 Ekim
@ipek2890 🎗24 Ekim
@kaybolmak 🎗24 Ekim
K kahvesizasla91 🎗 25 Ekim
@klbk33 🎗 25 Ekim
@mn5822 🎗 25 ekim
@Saricivcivcikcik 🎗 26 Ekim
JES 🎗 26 ekim
@yorgun anneanne 🎗 26 Ekim
@BereliPenguen 🎗 27 Ekim
@Teneffus Zili 🎗27 Ekim
@Mikan 🎗 27 Ekim
İnş unutmamGacılar zurnanın zırt dediği yere geldik
Bonusun ödülüüüüüüüüü🎗
Eveeeet biliyorsunuz 2 gece 3 gün tatile gönderemiyoruz bari sanal ödül verelim dimi
Şimdi şöyle olacak hergün allahın 3 sevgili kulubu aşağıdaki sıraya göre bonusu etiketleyip içinden geçen bir sözü bir şarkıyı bir fotoğrafı ya da ne bileyim kendi ile ilgili birşeyi paylaşacak isteyen mesaj kutusuna da paslıyabilir
Bonusu sevmiyorum
Nego 🎗21 Ekim
@Teyocan 🎗21 Ekim
golgefeslegeni 🎗22 Ekim
Aktif Lora 🎗22 Ekim
U UcanSupurge 🎗22 Ekim
Levaiz 🎗23 Ekim
Efser 🎗23 Ekim
@Limonsuzzcay 🎗23 Ekim
@ipek2890 🎗24 Ekim
@kaybolmak 🎗24 Ekim
@klbk33 🎗 25 Ekim
@mn5822 🎗 25 ekim
JES 🎗 26 ekim
@BereliPenguen 🎗 27 Ekim
@Teneffus Zili 🎗27 Ekim
@Mikan 🎗 27 Ekim
Bu ne kardeşim hiç sayfayı açan bizi bir araya getiren, bizi motive eden, her gün bir dünya iş yapan negoya güzel söz söyleyelim diyen yok puhhhh küstümGacılar zurnanın zırt dediği yere geldik
Bonusun ödülüüüüüüüüü🎗
Bonusu sevmiyorum
Nego 🎗21 Ekim
@Teyocan 🎗21 Ekim
golgefeslegeni 🎗22 Ekim
Aktif Lora 🎗22 Ekim
U UcanSupurge 🎗22 Ekim
Levaiz 🎗23 Ekim
Efser 🎗23 Ekim
@Limonsuzzcay 🎗23 Ekim
@ipek2890 🎗24 Ekim
@kaybolmak 🎗24 Ekim
@klbk33 🎗 25 Ekim
@mn5822 🎗 25 ekim
JES 🎗 26 ekim
@BereliPenguen 🎗 27 Ekim
@Teneffus Zili 🎗27 Ekim
@Mikan 🎗 27 Ekim
Negoşum senin için şiir yazsak manas destanını önüne sersek az aşk olsunBu ne kardeşim hiç sayfayı açan bizi bir araya getiren, bizi motive eden, her gün bir dünya iş yapan negoya güzel söz söyleyelim diyen yok puhhhh küstüm
çok haklısın sen bizim gönlümüzn birincisisin valla sayende ben iş yppmaya başlsdım yoksa evim tlc deki çöv evlerden farksız olcaktııBu ne kardeşim hiç sayfayı açan bizi bir araya getiren, bizi motive eden, her gün bir dünya iş yapan negoya güzel söz söyleyelim diyen yok puhhhh küstüm
Vallahi benim de artık düzenim olduçok haklısın sen bizim gönlümüzn birincisisin valla sayende ben iş yppmaya başlsdım yoksa evim tlc deki çöv evlerden farksız olcaktıı
yaşaaa Negooooooocuuum
Küsme gızBu ne kardeşim hiç sayfayı açan bizi bir araya getiren, bizi motive eden, her gün bir dünya iş yapan negoya güzel söz söyleyelim diyen yok puhhhh küstüm
OhaaGacılar zurnanın zırt dediği yere geldik
Bonusun ödülüüüüüüüüü🎗
Bonusu sevmiyorum
Nego 🎗21 Ekim
@Teyocan 🎗21 Ekim
golgefeslegeni 🎗22 Ekim
Aktif Lora 🎗22 Ekim
U UcanSupurge 🎗22 Ekim
Levaiz 🎗23 Ekim
Efser 🎗23 Ekim
@Limonsuzzcay 🎗23 Ekim
@ipek2890 🎗24 Ekim
@kaybolmak 🎗24 Ekim
@klbk33 🎗 25 Ekim
@mn5822 🎗 25 ekim
JES 🎗 26 ekim
@BereliPenguen 🎗 27 Ekim
@Teneffus Zili 🎗27 Ekim
@Mikan 🎗 27 Ekim
Evet arkadaşlar şekil a da gördüğünüz üzere insanoğlunun doyumsuzluğuna nadide bir örnekOhaaulan bunu her pazartesi yapalım yaaa
Bu ne kardeşim hiç sayfayı açan bizi bir araya getiren, bizi motive eden, her gün bir dünya iş yapan negoya güzel söz söyleyelim diyen yok puhhhh küstüm
Evet arkadaşlar şekil a da gördüğünüz üzere insanoğlunun doyumsuzluğuna nadide bir örnekkaşıkla ver kepçe ister
Yok yeaaaa gelip öpelim de istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?