Düzenli Evimiz & Hayatımız

Ne bileyim yavrum ya dünden düşünüyordum zaten sanaldan ne yapsak da güzel olur dedim el birliği ile güzel olur herhalde dedim sonra kafama çok yattı kıskandım hatta
Valla ben de çok beğendim keşke benim olsaydı dedim

Çok güzel fikir

İnş unutmam

Bu ne kardeşim hiç sayfayı açan bizi bir araya getiren, bizi motive eden, her gün bir dünya iş yapan negoya güzel söz söyleyelim diyen yok puhhhh küstüm

Bu ne kardeşim hiç sayfayı açan bizi bir araya getiren, bizi motive eden, her gün bir dünya iş yapan negoya güzel söz söyleyelim diyen yok puhhhh küstüm
Negoşum senin için şiir yazsak manas destanını önüne sersek az aşk olsun sen olmasan biz mi olurduk yüreğimin köşesi

Ama anla biz garipleri zirveyle yarışacak güç yok bizde sen biri Adana dürüm yaparsın billahi

çok haklısın sen bizim gönlümüzn birincisisin valla sayende ben iş yppmaya başlsdım yoksa evim tlc deki çöv evlerden farksız olcaktıı
yaşaaa Negooooooocuuum

çok haklısın sen bizim gönlümüzn birincisisin valla sayende ben iş yppmaya başlsdım yoksa evim tlc deki çöv evlerden farksız olcaktıı
yaşaaa Negooooooocuuum
Vallahi benim de artık düzenim oldu gün içine yayıp me yapacağımı bilemezdim şimdi 3 saatte bitirip günün tadını çıkarıyorum

Ohaa ulan bunu her pazartesi yapalım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…