Günün diğer yarısında yapılması gerekenler:
1- Salon camları ve yerleri silinicek 1 camın perdeleri yıkanıcak diğeri dün yıkanmıştı.
2- Evin diğer odaları hol silinicek.
3- Süpürüp toz alıncak.
4- En kolayından yemek yapılcak
5- çamaşır katlancak
6- mutfak toplanıcak
Allah senden de razı olsun. Normal sanırım, daha bişey demedi doktor. Devlet hastanesinde sağlık elverdiği sürece normal oluyor çünkü. Çatı muayenesi yapmadılar, 1-2 haftaya belli olur sanırım. Kızevet evet ..
allah razı olsun canım
normal mi düşünüyorsun çok az kalmış. kız erkek
Tamam sana da ederim. İnşallah en hayırlı zamanda sağlıkla gelsinAyy bana da eder misin ben de çok istiyorum ama olmuyor
Yaaa kalmış olsun lütfen, çok istiyordumEve geldim şimdi temizliğe başlıyorum
Kızlar A101 e geldi bu minikler evde çok ama almadan duramadım :) bana iyi geliyor bunlar
Eki Görüntüle 2556722 Eki Görüntüle 2556722
Yaaa kalmış olsun lütfen, çok istiyordum
Bakmak lazım canım bazen olmuyor hepsindebende çok istiyordum tüm a101 lerde var mıdır ki
Bakmak lazım canım bazen olmuyor hepsinde
allh kucağına almayı nasip etsin canım.Allah senden de razı olsun. Normal sanırım, daha bişey demedi doktor. Devlet hastanesinde sağlık elverdiği sürece normal oluyor çünkü. Çatı muayenesi yapmadılar, 1-2 haftaya belli olur sanırım. Kız
Evetallh kucağına almayı nasip etsin canım.
normal doğum daha diyorlar anne için
Allah razı olsun canım çok sağolTamam sana da ederim. İnşallah en hayırlı zamanda sağlıkla gelsin
Aha iş arasında en gıcık şey telefon@Lices_s yarım saat aktiftim daha devam edemedim bi telefonla konuşmam gerekti.
Şimdi devam edicem kaldığım yerden
Koş koş ben çok kalabalık olmayan bir 101 e gittim bilerek orda bile son 6 tane kalmıştıYaaa kalmış olsun lütfen, çok istiyordum
Aha iş arasında en gıcık şey telefon
Ben neler yaptım:
Yatak odası hariç her yeri süpürdüm
Bulaşık makinesini boşalttım ve bulaşık koydum
Çamaşır topladım
Koltukların yerini değiştirdim
Ödevi yaptım
Tuvaleti yıkadım çöp kovasını boşalttım
Mutfağı toparladım tezgahı ve musluğun içini çamaşır suyuyla yıkadım
Şimdi yatak odası ve banyo kaldı en son da silmek kaldı tüm evi valla maraton yordu ama bunu da yapayım şunu da yapayım derken çabuk bitiyor
Eşime dedim canım ben çıkamam şimdi,, misafirim gelecekKoş koş ben çok kalabalık olmayan bir 101 e gittim bilerek orda bile son 6 tane kalmıştı
Allah şifa versin canım okudumKızlar bana okur musunuz, çarpıntım var iyi hissetmiyorum hiç
Amin canım sağolasınAllah şifa versin canım okudum
Daha yeni kendime geliyorum hiç bişey yapamamıştım çok iyi anladım seni.
Umutsuz huzursuz olma besmele çekip başladın mı bi çöp kaldırsan yerden kardasın öyle düşün.
Azı çoğu yok yapılan herşey gerekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?