Maşallah sana yaAn itibariyle işlerim bitti çamaşır asılacak birazdan
Şimdi çiçeklerle ilgileneceğim biraz :)
Sonra da yemek Faslı başlıyor
Allah şifa versin inşallah canım. 7 inşirah okudum. Biraz geç oldu ama yeni gördüm. Şimdi iyi misin biraz dahaKızlar bana okur musunuz, çarpıntım var iyi hissetmiyorum hiç
Mercimek çorbası brokoli ve salata vardı canım gel buyur :)Maşallah sana yayemeğe ne var?
Ohh afiyet olsun.Ben de kuru dolma çorba salata yapmıştım.Mercimek çorbası brokoli ve salata vardı canım gel buyur :)
Kızlar bana okur musunuz, çarpıntım var iyi hissetmiyorum hiç
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımTabi ederim, heyecan dorukta , bebek olması için değil mi?
Nasıl oldun? Stres falan mı yaptın? Okumasına okuruz ama en yakin hastaneye acile gidip ekg cektirmelisin.Kızlar bana okur musunuz, çarpıntım var iyi hissetmiyorum hiç
Aminnn çok sağolAllah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım
Nasıl oldun? Stres falan mı yaptın? Okumasına okuruz ama en yakin hastaneye acile gidip ekg cektirmelisin.
Allah şifa versin inşallah canım. 7 inşirah okudum. Biraz geç oldu ama yeni gördüm. Şimdi iyi misin biraz daha
Geçmiş olsun canım nasıl oldun.
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım
Nasıl oldun? Stres falan mı yaptın? Okumasına okuruz ama en yakin hastaneye acile gidip ekg cektirmelisin.
Çok sağolun, akşam üzeri geldi misafirim. Okuduklarınız şifa olduNego geçmiş olsun
Çok sağolun, akşam üzeri geldi misafirim. Okuduklarınız şifa oldu ❤
Yorgunum ama hem ruhen hem bedenen
Durup dururken canım, senin neden oluyorduÇarpıntının nedeni var mı? Durup dururken mi oluyor. Benim de bir zamanlar oluyordu geçti çok şükür.
Kızlar bana okur musunuz, çarpıntım var iyi hissetmiyorum hiç
Durup dururken canım, senin neden oluyordu
Benim ki uzun hikaye. Kısaca şöyle söyliyeyim. Makat çatlağı vardı bende, ameliyat olunca çarpıntı geçti. Bir doktor içerde kanama olunca çarpıntı yapar demişti.
Geçmiş olsun canim, daha neler duyacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?