Düzenli Evimiz & Hayatımız

Merhaba hanımlar, ben de sizler gibi evimde düzen kurmak istiyorum. Hem çalışıyorum hem dil kursuna gidiyorum hem spora başlayacağım. Bekarım, ailemle yaşıyorum ve evdeki tek kadın benim. Abim iş bölüşmeye çalışıyoruz ama ben evim çok düzenli/organize ve dip köşe temiz olsun istiyorum. Benim gibi bir acemiye yardımcı olur musunuz?

Hosgeldin canim, sen istedikten sonra yavaş yavaş düzene girer

Nazar değmiş olmasın sana. Anksiyete, panik atak da çarpıntı yapar bu arada. İnşallah geçici bir şeydir canım

Çok yordu dün kendini, o kadar masallah dedik insallah geçicidir. Rabbim kem gözlerden korusun

Hosgeldin canim, sen istedikten sonra yavaş yavaş düzene girer
umarım canım bu yoğunlukta çok zor oluyor, bir de benim gibi acemi olunca... yemekte iyiyim ama temizliği düzene sokamadım bir türlü

Hamdolsun biraz sıkıntılarım oldu şimdi daha iyiyim.
Niye sevindim seni görünce :)
Taşındın mı aynı yerdemisin neler yaptın?
İyi ol hep inşallah :) bilmem bende sevindim :) yok canım ya taşınmadım kiracı çıkmaz daha.. hatta satta alayım diyip duruyor aynı yerdeyim kiracı çıkar çıkmaz tadilat yapıp taşıncam. Taşınacağımı bildiğim için de oturduğum eve ısınamıyorum malesef. Anneme geldim hafta sonu dönücem sen nasılsın neler yapıyorsun

umarım canım bu yoğunlukta çok zor oluyor, bir de benim gibi acemi olunca... yemekte iyiyim ama temizliği düzene sokamadım bir türlü

Çalışırken zor tabi, ama bu öğretilen bir şey galiba. Çocuğu olan, çalışan kızlar var, bir şekilde düzene koyuyorlar. Mesela bugün aspiratör temizliği vardı, onu silince ocağı siliyorsun, fırını, sonra hadi buzdolabı vs diye aradan bir sürü şey çıkıyor.

Olsun sen oturduğun eve ısın ne zaman taşıncan belli değil niye günlerini huzursuz geçiresin? Nasipte ne varsa o olucak.

Ben ehliyet almaya çalışıyorum yazılı sınavı geçtim önümde direksiyon sınavı var daha derslerim başlamadı.

Rahatsızlıklarım oldu iş güç bende bıraktım bu hafta tatille birlikte toparlıyorum işte.
Açık lise sınavı yaklaştı ona çalışmaya çalışıyorum

Doğru söylüyorsun aslında ama evin eksi yanları çok olunca bende huzursuzlanıyorum ister istemez. Maşallah kendine yatırım yapıyorsun boşver iş güç herzaman yapılır. Kolay gelsin şimdiden. Ben 4sene oldu alalı heyecan yapmazsan tıkıt tıkır onuda geçersin inşallah.

Geç kalınmış yatırım işte nasıl olucaksa :)
Zor bu yaşta ders çalışmak herşey zamanında güzel.
Ama bırakmıycam peşini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…