- 19 Kasım 2019
- 154
- 798
- 18
Nazar değmiş olmasın sana. Anksiyete, panik atak da çarpıntı yapar bu arada. İnşallah geçici bir şeydir canımÇok sağolun, akşam üzeri geldi misafirim. Okuduklarınız şifa oldu ❤
Yorgunum ama hem ruhen hem bedenen
Merhaba hanımlar, ben de sizler gibi evimde düzen kurmak istiyorum. Hem çalışıyorum hem dil kursuna gidiyorum hem spora başlayacağım. Bekarım, ailemle yaşıyorum ve evdeki tek kadın benim. Abim iş bölüşmeye çalışıyoruz ama ben evim çok düzenli/organize ve dip köşe temiz olsun istiyorum. Benim gibi bir acemiye yardımcı olur musunuz?
Hoşbulduuuuk nasılsınız kızlar
Nazar değmiş olmasın sana. Anksiyete, panik atak da çarpıntı yapar bu arada. İnşallah geçici bir şeydir canım
Amin. Valla bende dün şaşırdım. Maratonda neler yapmıştı.kizcagiz bugün hasta olduÇok yordu dün kendini, o kadar masallah dedik insallah geçicidir. Rabbim kem gözlerden korusun
Canım hoşbuldum :) biraz saldım evi onu bunu kafa dinledim geldimD e f n e defneeeee hoşgeldin nerelerdesin
Canım hoşbuldum :) biraz saldım evi onu bunu kafa dinledim geldimözlemişim nasılsın:)
umarım canım bu yoğunlukta çok zor oluyor, bir de benim gibi acemi olunca... yemekte iyiyim ama temizliği düzene sokamadım bir türlüHosgeldin canim, sen istedikten sonra yavaş yavaş düzene girer
umarım canım bu yoğunlukta çok zor oluyor, bir de benim gibi acemi olunca... yemekte iyiyim ama temizliği düzene sokamadım bir türlü
İyi ol hep inşallah :) bilmem bende sevindim :) yok canım ya taşınmadım kiracı çıkmaz daha.. hatta satta alayım diyip duruyorHamdolsun biraz sıkıntılarım oldu şimdi daha iyiyim.
Niye sevindim seni görünce :)
Taşındın mı aynı yerdemisin neler yaptın?
Valla çok özeniyorum düzenli ev hanımlarına her şeyi yerinde tıkır tıkırOlur zamanla. Kaç senelik ev hanımıyız bizde zorlanıyoruz inan.
umarım canım bu yoğunlukta çok zor oluyor, bir de benim gibi acemi olunca... yemekte iyiyim ama temizliği düzene sokamadım bir türlü
İyi ol hep inşallah :) bilmem bende sevindim :) yok canım ya taşınmadım kiracı çıkmaz daha.. hatta satta alayım diyip duruyoraynı yerdeyim kiracı çıkar çıkmaz tadilat yapıp taşıncam. Taşınacağımı bildiğim için de oturduğum eve ısınamıyorum malesef. Anneme geldim hafta sonu dönücem sen nasılsın neler yapıyorsun
Doğru söylüyorsun aslında ama evin eksi yanları çok olunca bende huzursuzlanıyorum ister istemez. Maşallah kendine yatırım yapıyorsun boşver iş güç herzaman yapılır. Kolay gelsin şimdiden. Ben 4sene oldu alalı heyecan yapmazsan tıkıt tıkır onuda geçersin inşallah.Olsun sen oturduğun eve ısın ne zaman taşıncan belli değil niye günlerini huzursuz geçiresin? Nasipte ne varsa o olucak.
Ben ehliyet almaya çalışıyorum yazılı sınavı geçtim önümde direksiyon sınavı var daha derslerim başlamadı.
Rahatsızlıklarım oldu iş güç bende bıraktım bu hafta tatille birlikte toparlıyorum işte.
Açık lise sınavı yaklaştı ona çalışmaya çalışıyorum
Doğru söylüyorsun aslında ama evin eksi yanları çok olunca bende huzursuzlanıyorum ister istemez. Maşallah kendine yatırım yapıyorsun boşver iş güç herzaman yapılır. Kolay gelsin şimdiden. Ben 4sene oldu alalı heyecan yapmazsan tıkıt tıkır onuda geçersin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?