Sence ben yemiş miyimdir ?Daha öğle yemeği yemedim açım
Ben izmir köfteyi hatta karnı yarığı bile özellikle fıırını yeni temizlemişsemkizlar tencerede patates oturtma olur mu yaptınız mi hiç?
Eee tabii kiSence ben yemiş miyimdir ?
Senin gibi anayı baş tacı etseler az negoooooooEee tabii ki
Bana yemek kalmamış ki tost yapayım bari mis gibi.
Akşama da makarna yesinler napıyım, dört dörtlük yapıyorum da kıymeti var sanki
Ben izmir köfteyi hatta karnı yarığı bile özellikle fıırını yeni temizlemişsempiilav tavasında yapıyorum.
Offff çok severim paça çorbasıSenin gibi anayı baş tacı etseler az negooooooo
Canım varya böyle bol bol sarımsaklı limonlu paça çorbası istiyor negooooooo
Annemde hep tencerede yapar canım ama genelde tepside olur
E karnıyarık zaten karnıyarık tenceresinde yapılırBen izmir köfteyi hatta karnı yarığı bile özellikle fıırını yeni temizlemişsempiilav tavasında yapıyorum.
Tepside yatar dimibence en iyi tencerede oturur ces
Tepside yatar dimi
ne yaptin maratondaştamam canım zaten benm işlerm anca 17. 00
aaa tepside olur saniyodum hep denicem ama. yine bir posta kizartayim patatesleri.biraz önce akşam yapayım diye tariflerine baktim
tencere yemeği değil mi kız o ben hep tencere de yapiyom
kaynanan gelmeyecekse tencerede yap geç
Annem yapardı lorik vsllahi efsane olurdu. Şu pilav tencereleri varya onlarda
Bismillahirrahmanirrahim dan diyeSizce de şu speyli moplar iğrenç di mi?
Şimdi düşündüm geldim size soruyomBismillahirrahmanirrahim dan diye
Bende yok ama almayı düşünüyordum
ben sevmiyorum günlük belki olur ama ayni bezi yikayip sürekli tekrar takmak gerekir gibi.Sizce de şu speyli moplar iğrenç di mi?
Her odada yeni bez takılıyor onaŞimdi düşündüm geldim size soruyomaynı bezi sağa sola sürüp durmuş oluyosun ama negooo
çamasır da astım 2 kere bi tane de attim. az kalsin yazmiyodumev toplandi nevresimler değisti.
mutfak temizlendi balkonlar yıkandı
wc temizledim banyoyu yikadim
mutfagin tek camini sildim
tüm evi süpürdüm
sildim sadece salon ve yatak odasinin tozunu aldim
yemek hazirligina basladim isler bitti yemegide koyup bi kahve keyfi yaparim.
Ama şimdi düşününce klasik sildiğimiz bu dönerliler suyun içinde bi yıkanıyo küçük toz biriktiyse suya bırakabiliyo. Sonra nemiyle tekrar toz yakalayıp suya bırakıyoruz. Bir minik odada en az bes altı kes işlemi tekrarlayıp. Ama bi bezi taktın odanın heryerine ileri geri ileri geri baştan aldığın tozu gezdirmiş olmuş sayılmıyoz mu?Her odada yeni bez takılıyor ona
Yani evet bu anca pratik bir yerleri silmek için olur, mutfakta hemen bir şey dökülür silersin çok kullanışlı görünmüyor.Ama şimdi düşününce klasik sildiğimiz bu dönerliler suyun içinde bi yıkanıyo küçük toz biriktiyse suya bırakabiliyo. Sonra nemiyle tekrar toz yakalayıp suya bırakıyoruz. Bir minik odada en az bes altı kes işlemi tekrarlayıp. Ama bi bezi taktın odanın heryerine ileri geri ileri geri baştan aldığın tozu gezdirmiş olmuş sayılmıyoz mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?