Canım dikkat et ilaçlarını ihmal etme yapabilen birileri varsa ya paca yada ilikli kemikten çorba yapsınlarSonuç pozitif çıkmış merak ettiniz haber verim dedim.
İlaç gelince alıcam inşallah. Gerisine Allah kerim çok karışık bi durumdayım.
Duanızı beklerim
Sonuç pozitif çıkmış merak ettiniz haber verim dedim.
Duanızı beklerim
Ütülü çarşaf görmek isteyen
Çok severim ütü ama çarşaf utulemiyorum çok güzel ya kaymak gibiÜtülü çarşaf görmek isteyen
Acil şifalar versin inşallah ederim duaSonuç pozitif çıkmış merak ettiniz haber verim dedim.
Duanızı beklerim
Eh birazçok kötü bi durum değil mi
Cok geçmiş olsnn canım tekrardan bol sıvı al dinlen şifa olsnSonuç pozitif çıkmış merak ettiniz haber verim dedim.
Duanızı beklerim
Gerçekten mi? Çok geçmiş olsun canım. Belirtilerin nelerdiSonuç pozitif çıkmış merak ettiniz haber verim dedim.
Duanızı beklerim
Yaptırmıştı canım, yanlış aklımda kalmamışsa daha önce de covid olmuştu.Bonus 'um aşın varmıydı ?
Bunuda atlatır inşallahYaptırmıştı canım, yanlış aklımda kalmamışsa daha önce de covid olmuştu.
Benim annemden hep fırında görmüştüm çükümeE karnıyarık zaten karnıyarık tenceresinde yapılır
Pehhhh Fırın niye varkıbence çok mantıklı ki
Millet tabada kek bile yapıyor
Var 2 doz biontec oldum 2.dozu 18 eylülde olmuşum. Daha önce geçirmedim bu aradaBonus 'um aşın varmıydı ?
Bonusum geçmiş olsun rabbim acil şifalar versin inşallahVar 2 doz biontec oldum 2.dozu 18 eylülde olmuşum. Daha önce geçirmedim bu arada
Sıkma canını moralini yüsek tut kuzumVar 2 doz biontec oldum 2.dozu 18 eylülde olmuşum. Daha önce geçirmedim bu arada
Ha haişte sen yarışmacı olur izlenirsin orda
Allah şifa versin inşallahSonuç pozitif çıkmış merak ettiniz haber verim dedim.
Duanızı beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?