- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
Onu yanlış hatırlamışım demek. Çok geçmiş olsun canım, aşın da var inşallah hafifçe geçecek. 5 gün karantina süreniz sanırım. Kendini yormaVar 2 doz biontec oldum 2.dozu 18 eylülde olmuşum. Daha önce geçirmedim bu arada
Kendini yorma bol bol dinlen. Gerekirse dışarıdan çorba falan söylersin. Allahın izniyle atlatırsın inşallahVar 2 doz biontec oldum 2.dozu 18 eylülde olmuşum. Daha önce geçirmedim bu arada
Bu bir hatırlatma mesajıdır.Gacılar zurnanın zırt dediği yere geldik
Bonusun ödülüüüüüüüüü🎗
Eveeeet biliyorsunuz 2 gece 3 gün tatile gönderemiyoruz bari sanal ödül verelim dimi
Şimdi şöyle olacak hergün allahın 3 sevgili kulubu aşağıdaki sıraya göre bonusu etiketleyip içinden geçen bir sözü bir şarkıyı bir fotoğrafı ya da ne bileyim kendi ile ilgili birşeyi paylaşacak isteyen mesaj kutusuna da paslıyabilir
Ülen ne güzel oldu bu ödül. Keşke ben olaydım 1.
Bonusu sevmiyorum
Nego 🎗21 Ekim
@kk birinci noteri🎗 21 Ekim
C Capanin Gururu Teyom 🎗21 Ekim
golgefeslegeni 🎗22 Ekim
Aktif Lora 🎗22 Ekim
U UcanSupurge 🎗22 Ekim
Levaiz 🎗23 Ekim
Efser 🎗23 Ekim
Limonsuzzcay 🎗23 Ekim
G Gecenin Tenhasi🎗 24 Ekim
I ipek2890 🎗24 Ekim
mimesis 🎗24 Ekim
K kahvesizasla91 🎗 25 Ekim
K klbk33 🎗 25 Ekim
mn5822 🎗 25 ekim
Saricivcivcikcik 🎗 26 Ekim
JES 🎗 26 ekim
yorgun anneanne 🎗 26 Ekim
BereliPenguen 🎗 27 Ekim
Teneffus Zili 🎗27 Ekim
Mikan 🎗 27 Ekim
14 gün teyo ondört gün kırmızıdan yeşile sevgiyleOnu yanlış hatırlamışım demek. Çok geçmiş olsun canım, aşın da var inşallah hafifçe geçecek. 5 gün karantina süreniz sanırım. Kendini yorma
Kendini yorma bol bol dinlen. Gerekirse dışarıdan çorba falan söylersin. Allahın izniyle atlatırsın inşallah
Bonus hiç salma kendini bol bol beslen vitamin al. Merak etme 2-3 güne toparlayacaksın inşallah. Hepimizin duası seninle
Aşılıların 5 gün demişlerdi. Kuzum öncesinden başladığı için iyileşme sürecine geçeceksin. Hiç moralini bozma, dualarımız seninle14 gün teyo ondört gün kırmızıdan yeşile sevgiyle
Nasıl oluyo o biz niye 14 günAşılıların 5 gün demişlerdi. Kuzum öncesinden başladığı için iyileşme sürecine geçeceksin. Hiç moralini bozma, dualarımız seninle
Rabbim şifalar versin inşallah gülüm geceninden olsun alıç sirkesi iyi geliyor denendi malum evden iki kez geldi geçti birde udi hindi bolca dinlenSonuç pozitif çıkmış merak ettiniz haber verim dedim.
İlaç gelince alıcam inşallah. Gerisine Allah kerim çok karışık bi durumdayım.
Duanızı beklerim
Geçmiş olsun leva nasılsın şimdi?Selam kızlar, migrenden ağzım gözüm birbirine karıştı bu saate kaldı selam vermem
Karışma karartma içini, çevremde aşılı olup da atlatmayan yok. Negatif duygular daha kötü eder. Şifa Allahtan Ya Şafi ismiyle hayırlı hasarsız şifalar versin.Sonuç pozitif çıkmış merak ettiniz haber verim dedim.
İlaç gelince alıcam inşallah. Gerisine Allah kerim çok karışık bi durumdayım.
Duanızı beklerim
Bonus kovid olmadı canım daha önceYaptırmıştı canım, yanlış aklımda kalmamışsa daha önce de covid olmuştu.
Hamur işleri için var tabii kiPehhhh Fırın niye varkı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?