Gunaydin uyuma hayalleri kurarken kizim tarafından karga bir şeyini yemeden uyandirildim sanırım isim çok diye uyandirdiGünaydın,huzurlu bir gün diliyorum
Eki Görüntüle 2938495
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
I ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
@terliksuu
Çok şükür bin şükür sonsuz şükür olsun o zamanÇok teşekkür ederim ya ❤ hamdolsun pozitif başlamadığım gün yoktur
Karışma karartma içini, çevremde aşılı olup da atlatmayan yok. Negatif duygular daha kötü eder. Şifa Allahtan Ya Şafi ismiyle hayırlı hasarsız şifalar versin.
Rabbim şifalar versin inşallah gülüm geceninden olsun alıç sirkesi iyi geliyor denendi malum evden iki kez geldi geçti birde udi hindi bolca dinlen
Karantina bitene kadar. Varyant mı peki virüs? Varyantsa 14.gün yine test veriliyor.Yaşananlar bi karıştırdı beni biraz ağladım rahatladım. Daha düşünmemeye çalışıyorum dediğin gibi daha kötü olmamak için.
Çocukları ayırdım şimdilik oğlum negatif çıktı kaç gün böyle ayrı durmamız lazım acaba?
Ekip geldi mi ilaç vermeye? Onlara da sorarsın, ben duymadım canım.Ben antibiyotik kullanmaya başlamıştım yaNego Dün bi akrabamız dr a sordum devam edim mi diye et dedi hiç duydun mu sen etraftan?
Anneme yaptılarKarantina bitene kadar. Varyant mı peki virüs? Varyantsa 14.gün yine test veriliyor.
Canım bonusum Allah şifa versin çok geçmiş olsun hafifçe atlatırsın inşallah
Alışmamış hatun yatmaya,Yatmak bi insanı bu kadar mı yorar ya yanlarım ağrımış.
Çocuklar olunca duygu durumun normal canım, aşılı olanlar hafif ve seyri çabuk bitiyor. Ben eşimden aldım, bir de adama zıt töremiştimYaşananlar bi karıştırdı beni biraz ağladım rahatladım. Daha düşünmemeye çalışıyorum dediğin gibi daha kötü olmamak için.
Çocukları ayırdım şimdilik oğlum negatif çıktı kaç gün böyle ayrı durmamız lazım acaba?
Karantina bitene kadar. Varyant mı peki virüs? Varyantsa 14.gün yine test veriliyor.
Bonusum bugün nasılsınTestte yazmıyo hiç bişey varyant falan
Ekip geldi mi ilaç vermeye? Onlara da sorarsın, ben duymadım canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?