Yigenim öğretmen ,testi temiz çıkınca 15 günde bitirdi testin ertesi günü göreve başladıBi de onun karantinası 20 gün diye duydum
Kaynanam kullanmıştı. Onlarda gelen ekiplere sormuş. İstersen sen sağlık ocağını ara sor.Ben antibiyotik kullanmaya başlamıştım yaNego Dün bi akrabamız dr a sordum devam edim mi diye et dedi hiç duydun mu sen etraftan?
Yarın evimize döneceğiz İnşallah kayınvalide evindeki tatilimizinGünaydın,huzurlu bir gün diliyorum
Eki Görüntüle 2938495
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
@BereliPenguen
K klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
@golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
Z zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
@terliksuu
Varyant 20 gün hala daha yeni oldu bizimkiler. Test sonuncuna göre 15.Gün başlanıyor işe.Yigenim öğretmen ,testi temiz çıkınca 15 günde bitirdi testin ertesi günü göreve başladı
Yigenim olmadan 1 hafta önce 20 günmüş
Sonra 15 gün yapmışlar
Buçukta başlayalım mıMaratonlanak mı
Bugün ayırmayı düşünüyordum. Ne güzel bir fikir verdin negomBonus K klbk33 Aktif Lora yavruların kaynak çalışma kitaplarında yaptıkları sayfaları,fotokopileri geri dönüşüme vermeden önce içindeki kelimeleri kesip tombala oyunu yapabilirsiniz okuma pratiği için.
Birinci sınıf mıydı canım? Ben zaten yazdım öğretmen de fotokopi verdi de yinede eksik kelimeleri yazıyordum. Büyüğe kağıtları geri dönüşüme ayır dedim sabah baktım kelimeler bana göz kırpıyorBugün ayırmayı düşünüyordum. Ne güzel bir fikir verdin negom
Evet canım birinci sınıfBirinci sınıf mıydı canım? Ben zaten yazdım öğretmen de fotokopi verdi de yinede eksik kelimeleri yazıyordum. Büyüğe kağıtları geri dönüşüme ayır dedim sabah baktım kelimeler bana göz kırpıyor
Olarrr limonlu çayımBuçukta başlayalım mı
Tamam
Yav kadın sana anlatamıyorum. Limonlu değil limonsuzOlarrr limonlu çayım
Çok geçmiş olsun yavrim yat dinlen iş yapıp harap etme kendiniSonuç pozitif çıkmış merak ettiniz haber verim dedim.
İlaç gelince alıcam inşallah. Gerisine Allah kerim çok karışık bi durumdayım.
Duanızı beklerim
Ona öyle söylemişler bende gittme senin 20 gün değil mi dedim yok teyze 1 hafta önce öylemş dediVaryant 20 gün hala daha yeni oldu bizimkiler. Test sonuncuna göre 15.Gün başlanıyor işe.
Limonlu eyüdürYav kadın sana anlatamıyorum. Limonlu değil limonsuzbakınız herkes limonsuzum diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?