Yok daha neler o ne demek ya gelip bilgi alıp belirtileri falan sormaları lazımGeldiler yukarı çıkmadılar güvenliğe bıraktılar ilacı. Klavuzla birlikte klavuzda kağıt yani.
Ben geri aradım dedim nabıyonuz olum bekliyorum sizi burda yok çıkmıyoruz dedi. Tarifte etmedi yazıyo dedi
Varyantta yapılıyor evetAnneme yaptılar
Bonusum bugün nasılsın
Bi de onun karantinası 20 gün diye duydumVaryantta yapılıyor evet
Değil o zaman olsa yazardı.Testte yazmıyo hiç bişey varyant falan
Evet aynen, yeğenim yengem olmuştu ya. 14.gün test yapılıyor negatif çıkarsa bitiyor karantina yoksa 21 gün.Bi de onun karantinası 20 gün diye duydum
Kuzu yorma kendini, insan evin her yeri mikrop sanıyor, mümkün mertebe az iş yap. İlaçlar iyi geliyor kullanın.Bi de onun karantinası 20 gün diye duydum
Annem yigenimle birlikte karatinaya girdi yigenimki varyantlı vürüstü yigenim testini eve gelip alırken anneminkinide aldılar ondan sonra karantinadan çıktılar ilkin var gözüktü ikincisinde bitmişti.Varyantta yapılıyor evet
Hastalık bitene kadar işi gücü asgari düzeyde tut saçmalamaEşime ilaç verdim o benden daha kötü oğlan tost yaptı verdi
Nevresim değiştim komple
Çamaşır katladım
Ortalık topluyorum
Çok geçmiş olsun, hemen toparlarsın inşallahYatmak bi insanı bu kadar mı yorar ya yanlarım ağrımış.
Allah aşkına yorma kendiniEşime ilaç verdim o benden daha kötü oğlan tost yaptı verdi
Nevresim değiştim komple
Çamaşır katladım
Ortalık topluyorum
Dinlen bol bol önemsenecek bi şey yok ddemeDaha iyiyim heralde bilmiyorum ki bi an bi halsizlik çöküyo ama önemsencek bişey yok
GünaydınGünaydın,huzurlu bir gün diliyorum
Eki Görüntüle 2938495
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
@terliksuu
Valla ben de unutmuştum negom şimdi bi hatırlar gibi oldumKuaför neydi yemek miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?