İşte feraset timsali olduğum için cımbızla çektim lafıBen görmemişim onu ya
Katladığım çamaşırları büyük oğlan yerleştiriyor artıkdarısı başına
Aklın fikrin kıtlamadaYemim ederim kıtladığım çamaşır diye okudum. Hatta acaba nego ne demek istedi diye güldüm
Ooo o da bir şey aferinay inşallah yaaa. ben gelmesin diye gözünün içine bakıyorum
kendi iç çamaşırlarını çoraplarını yerleştiriyor ama gerisi sıkıntı
Arkadaş sarımsak, turşu istiyor sürekli canım ya. Kükürt ihtiyacım mı var acabaiçinde en çok kükürt var çünkü. Turp da istiyor şöyle tuzla ekmekle ye oyşşş
Bende severdim keratayı nerde acepBorusu mu o kim ipek
Musluk suyu arkadaşımız vardı o geldi aklıma, severdim keratayı
Bayılırım sarımsağaTurp yerim de sarımsakablam çörekotuyla kaynattı getirdi akşam içtim tat almıyorum hazır sıvı niyetine gitti
Merhaba kızlar bugün dışarda isim vardı bir iş aldım onunla ilgileniyorum işlerimin cogunlgnu dün yapmıştım oyuzden bugunki maratona katilamicam . Bugün biraz meşgulüm malum ekmek parasıMadem herkes maraton istiyor o zaman haydeeeeeee
12 de kalkış
Hastalar yatsın
kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
M Musluk Suyu
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
@JES
@Teyocan
@golgefeslegeni
@Levaiz
I ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
@yorgun anneanne
@kaybolmak
K kahvesizasla91
@Teneffus Zili
@Efser
@DefneYaren
@terliksuu
Bende ekmeğin ucunu üst çıtır kabığınıTaze fasulyenin yanında tüm tüm sarımsak yemeye bayılırım
SağolasınMerhaba kızlar bugün dışarda isim vardı bir iş aldım onunla ilgileniyorum işlerimin cogunlgnu dün yapmıştım oyuzden bugunki maratona katilamicam . Bugün biraz meşgulüm malum ekmek parası
Bonus çok geçmiş olsun canm tum ev ahalisi olrk zararsiz atlatmanizi dilerim
Taze fasulyeyle hiç denemedim kızTaze fasulyenin yanında tüm tüm sarımsak yemeye bayılırım
Ablamla gelin diş diş tuzluyolar yana yana bende karşılarında öyyle izliyorum kendilerinden geçiyolar yerkenTaze fasulyeyle hiç denemedim kız
Ablam ezer ekmeğe sürer yer öyle çok sever sarımsağı
Bonus demek istedim telefon sag olsun saçmalamışSağol ipek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?