Düzenli Evimiz & Hayatımız

Daha yeni kavuştum dur
Şişman şişman yiyorum ne kaaa güzel

bugün askıya astığım kıyafetlere baktım la ben bunlara nasıl sigdim ki dedim
kendimi tutuyorum negom ama verebileceğimi de sanmıyorum
beraber mi kilo versek ne dersin
ben devam edeyim sen pazartesi katil bana

Benim martonum yarıda kaldı dışarı çıkmam gerekti eve yeni geldim anca doyurdum milleti

bugün askıya astığım kıyafetlere baktım la ben bunlara nasıl sigdim ki dedim
kendimi tutuyorum negom ama verebileceğimi de sanmıyorum
beraber mi kilo versek ne dersin
ben devam edeyim sen pazartesi katil bana
Samdanım irade sıfır yok tövbe diyet yapamıyorum ama her gün görüntüme bakıp isyan ediyorum

Samdanım irade sıfır yok tövbe diyet yapamıyorum ama her gün görüntüme bakıp isyan ediyorum

iradede ben de sıkıntı yaşıyorum negom
iş yerinde evde hep biseyler geliyo önüme
geri çeviriyorum surat yapıyorlar zorluyorlar. hadi bir iki almadın gelenin haddi hesabı yok.

bak gel senle başlayalım. Her hafta sevdiğimiz bi tatlıyı yiyelim ödül olarak

Hadi bir ailevi konu konuşalım
Bir aile abartmanıda olduğunu sağır sultanda biliyor artık benim eltim 10 yıl önce meme kanseri oldu çok şükür erken teşisle atlatı memesinin alınmasına gerek kalmadı şuanda haytına gayet sağlıklı devam ediyor Bu olay benim küçük kızımın doğumuna denk geldi ve aile olarak hepimiz çok üzüldük bir yanda yeni bebek sevinci bir yanda da böyle üzcü bir olayı berarber yaşadık.
Kayınvaldem bu olaydan sonra eltimin üzerine hem titrer hemde aman hasta üzülmesin diye caba gösterdi doğumda sonra benim kenarda kalmamda lohusalık senderomu olarak beni yıpratsada olayın vahimliğinden büyük bir olgunlukla olması gereken zaten bu deyip kenara kaldım çok üzerinde durmadım.kayınvaldem panik bir insan olayları olduğundan üst seviyede yaşar eltime hem çok üzüldü hemde yaklaşık bir sene yardım etti öyleki ameliyatında yardımcı kadın bulamadılar Kendi bizzat camını sildi evini temizledi yatağına kadar serildi anlayın....
O özen hep vardı gecenlerde bir de ağzından kaçırdı kv ben oğluma diyorum aman üzme doktorun dediklerini biliyorsun diye uyardım dedi.
kv'nin eltime fazla fazla tavız vermesini 10 senedir seyrediyorum bende hiç aralarına girmedim al gülüm ver gülüm banada ilişmeyin az ötede oynayın hiç o polemikgede girmedim.
Gelelim şimdiki bombaya
Kv panik ve abartılı hallerini başta söyledim
Bir olay (yazarsam uzun olur dünyevi bir mesele kendi ile ilgili bir durum )çok abartılı bir şekilde tepki verdi ve ağladı tesseli ediyoruz kızıyoruz bizi dinlemedi hatta patavatsız tarafıma denk geldi yine helvamı kavursak diye bende durumu abartmamasını söylemek istedim...
Peki eltim ne dese beğenirsiniz
Benim hastalığımda bu kadar üzülmedinvalla gülüyorum o anı. Paniğiyle cevap dahi veremedim şu ara araları yok sanırım bu konular gümdeme gelip duruyor anladığım
Ama yanı kadının alakasız bir konu ile senin hastalığının kıyaslamasını nasıl yaptın onu anlamış değilim?Hadi yapilanları nasıl görmedin?bunun üzerine nasıl ağıt yakılmasını neden bekledin?
Bir kaç gündür aklımda deli sorular
BDV kıvamında oldu

Son düzenleme:

elti 10 senedir gördüğü muameleye alışmış. Ona normal geliyor demekki. aralarındaki muhabbet gelin kaynanayi aşmış sanki.

ben de kaynim evlense de kaynanam yakamı bıraksa diye bekliyorum isterse çorbayı üfleyerek yedirsin küçük gelinine

sen buna niye takıldın peki :)

Kadına gidip gelip ben böyle oldum üzülmedin ben şöyle oldum üzülmedim deyip duruyor
Kadın tüm ilgiyi zaten ona vermiş bu ortada..
Takılmam doğrucu davutluğumdan valla bir daha yanımda söylese yapılanları söylerim

Hahah aynı şeyi ben de bekliyorum. Kaynım evlense de biraz yüküm azalsa diye ama hiç niyeti yok

Bazı insanlar böyle herkesin ilgisi onda olsun istiyor. Sen muhtemelen o zaman küçük bebeğin olduğu için uzak kalmışsındır. Herkes ilgilendiği halde bir sen ilgilenmeyince takılmış. Çok saçma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…