kimi biberi tuza banıp yer yanında kimi yeşillik sever ben de sarımsakla yirim çok güzel gidiyo vallaTaze fasulyeyle hiç denemedim kız
Ablam ezer ekmeğe sürer yer öyle çok sever sarımsağı
Üstüne tereyağı da süren mi yigidimBende ekmeğin ucunu üst çıtır kabığını
Ablam öyle ya gırnış yaptığımızda o kendine ayrı bir kase ezerAblamla gelin diş diş tuzluyolar yana yana bende karşılarında öyyle izliyorum kendilerinden geçiyolar yerken
Taze fasulyeyi ekmekle severim bandıra bandırakimi biberi tuza banıp yer yanında kimi yeşillik sever ben de sarımsakla yirim çok güzel gidiyo valla
Ablam öyle ya gırnış yaptığımızda o kendine ayrı bir kase ezermidesi nasıl dayanıyor bilmem benim hemen yanıyor maalesef.
Hayırlı olsun. Allah sağlıkla, ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.Selam kizlar
Dün eşimle ankaradaydik, baktığımız evlerden uygun birini secip anlaşmıştık geçen ay, çok şükür nasip oldu da evi aldıkdün bütün gün onunla uğraştık. Perşembe sabaha karşı yola cikmistik eve geç donunce de saat ona kadar uyuduk bugün. Hiçbir şey yapamadım daha bu saat oldu, basım çatlıyor zaten.
Hava güzel şimdi çocuğu çıkartacağız biraz, sonra ev işlerine başlayacağım.
Vicdansız nickimi de mi görmüyorsunLimonlu eyüdür
Hayırlı olsun Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinSelam kizlar
Dün eşimle ankaradaydik, baktığımız evlerden uygun birini secip anlaşmıştık geçen ay, çok şükür nasip oldu da evi aldıkdün bütün gün onunla uğraştık. Perşembe sabaha karşı yola cikmistik eve geç donunce de saat ona kadar uyuduk bugün. Hiçbir şey yapamadım daha bu saat oldu, basım çatlıyor zaten.
Hayırlı olsun canım güle güle oturunSelam kizlar
Ağzının tadını biliyorsun karşimTaze fasulyenin yanında tüm tüm sarımsak yemeye bayılırım
Mutlaka dene yanında yoğurtta olsun.Taze fasulyeyle hiç denemedim kız
Ablam ezer ekmeğe sürer yer öyle çok sever sarımsağı
Selam kizlar
Vicdansız nickimi de mi görmüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?