Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bazı insanlar böyle herkesin ilgisi onda olsun istiyor. Sen muhtemelen o zaman küçük bebeğin olduğu için uzak kalmışsındır. Herkes ilgilendiği halde bir sen ilgilenmeyince takılmış. Çok saçma
Belki lohusalığın verdiği bir durumdu ama cidden çok bilinçli yaklaştım 3 bebeğim....
Sonuçta ne olursa olsun sizde biraz iligi istiyorsunuz ben ilgisiz olmalarını kabullendimde şimdi o neden inkara girişti onu anlamıyorum

Mutlaka senin de ilgiye yardıma ihtiyacın olmuştur 2 çocuk ce küçük bebekle ama sen gayet olgun davranmışsın. Eltinin şu an yaptığı çok saçma. Biraz ilgi azaldıysa şimdi ondandır

sözüm meclisten dışarı alışmış kudurmuştan beterdir derler esfer.
kaynanan da abartmasaydi:) gelin şok olmuş nasıl benim yaşadığımdan büyük dert üzüntü olabilir dihe

He he söyle sonra kıskanç senelerce bunları mı hesapladın desin. Sen sus bence karışma. sonra kaynananla konuşursun sen zaten elinden geleni yaptın kafanı takma diye.

yarın bunlar gene iyi olur sen köyden kovulduğunla kalırsın

Kendimi tutuyorum diye bura ya yazdım valla

bana saramiyo artık ya ben ipleri aldım elime. zamanında buralarda çok ağladım ama
benim kaynim küçük 24 yaşında
Seninkinin olur inşallah. Benimki 36 yaşında çok geç değil aslında ama beğenmiyor

Desin boşver senlik bir durum yok ki. Kv düşünsün
Ayrım yapanlar sonunda hep bu muameleye maruz kalıyor

Hı söyle sen kötü ol onlar can ciğer kuzu sarması bence karışma hiç.

Hı söyle sen kötü ol onlar can ciğer kuzu sarması bence karışma hiç.
O adil tarafım var ya. Bazen bana karşı gelene bile adil bana yapılanları unutup kv kadının iki gündür kafasının eğikliğine takıldım..dediğiniz gibi yanlış anlaşılırım
Yokkk hiç karışmam içimi anca buraya dökerim ben

Desin boşver senlik bir durum yok ki. Kv düşünsün
Ayrım yapanlar sonunda hep bu muameleye maruz kalıyor
Alışkanlıkmı dersin öğretilmiş caresizlikmi bazen eltimin o tavırlarını görünce çok üzülüyorum hani yanı bu kadar yılldan sonra oh iyi olmuş oh olsun diyemiyorum bir rahatlık hiç olmuyor
Lannet olsun içimdeki insan sevgisine

Ben o adil tarafı kv ve tayfasına yapmayı bıraktım, hep sırtımdan vurdular çünkü. Artık hım öyle mi anlıyorum diyorum bitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…