Belki lohusalığın verdiği bir durumdu ama cidden çok bilinçli yaklaştım 3 bebeğim....Bazı insanlar böyle herkesin ilgisi onda olsun istiyor. Sen muhtemelen o zaman küçük bebeğin olduğu için uzak kalmışsındır. Herkes ilgilendiği halde bir sen ilgilenmeyince takılmış. Çok saçma
Mutlaka senin de ilgiye yardıma ihtiyacın olmuştur 2 çocuk ce küçük bebekle ama sen gayet olgun davranmışsın. Eltinin şu an yaptığı çok saçma. Biraz ilgi azaldıysa şimdi ondandırBelki lohusalığın verdiği bir durumdu ama cidden çok bilinçli yaklaştım 3 bebeğim....
Sonuçta ne olursa olsun sizde biraz iligi istiyorsunuz ben ilgisiz olmalarını kabullendimde şimdi o neden inkara girişti onu anlamıyorum
Kadına gidip gelip ben böyle oldum üzülmedin ben şöyle oldum üzülmedim deyip duruyor
Kadın tüm ilgiyi zaten ona vermiş bu ortada..
Takılmam doğrucu davutluğumdanvalla bir daha yanımda söylese yapılanları söylerim
Hahah aynı şeyi ben de bekliyorum. Kaynım evlense de biraz yüküm azalsa diye ama hiç niyeti yok
sözüm meclisten dışarı alışmış kudurmuştan beterdir derler esfer.
kaynanan da abartmasaydi:) gelin şok olmuş nasıl benim yaşadığımdan büyük dert üzüntü olabilir dihe
He he söyle sonra kıskanç senelerce bunları mı hesapladın desin. Sen sus bence karışma. sonra kaynananla konuşursun sen zaten elinden geleni yaptın kafanı takma diye.
yarın bunlar gene iyi olur sen köyden kovulduğunla kalırsın
Ben de evleneceğini düşünmüyorumsorma eşim diyo ki o evlenmez
neyse dedim evlenemedi diye dertlenir kaynanam beni unutur
Kendimi tutuyorum diye bura ya yazdım valla
Ben de evleneceğini düşünmüyorum
Teksin diye daha çok sana sarmasın da
Tutukca yazarımburaya yazmaya devam10 senelik sevgilisinin bitmesi gibi çok tehlikeli onların ilişkisi uzak dur
Seninkinin olur inşallah. Benimki 36 yaşındabana saramiyo artık yaben ipleri aldım elime. zamanında buralarda çok ağladım ama
benim kaynim küçük 24 yaşında
Desin boşver senlik bir durum yok ki. Kv düşünsünHadi bir ailevi konu konuşalım
Bir aile abartmanıda olduğunu sağır sultanda biliyor artıkbenim eltim 10 yıl önce meme kanseri oldu çok şükür erken teşisle atlatı memesinin alınmasına gerek kalmadı şuanda haytına gayet sağlıklı devam ediyor Bu olay benim küçük kızımın doğumuna denk geldi ve aile olarak hepimiz çok üzüldük bir yanda yeni bebek sevinci bir yanda da böyle üzcü bir olayı berarber yaşadık.
Kayınvaldem bu olaydan sonra eltimin üzerine hem titrer hemde aman hasta üzülmesin diye caba gösterdi doğumda sonra benim kenarda kalmamda lohusalık senderomu olarak beni yıpratsada olayın vahimliğinden büyük bir olgunlukla olması gereken zaten bu deyip kenara kaldım çok üzerinde durmadım.kayınvaldem panik bir insan olayları olduğundan üst seviyede yaşar eltime hem çok üzüldü hemde yaklaşık bir sene yardım etti öyleki ameliyatında yardımcı kadın bulamadılar Kendi bizzat camını sildi evini temizledi yatağına kadar serildi anlayın....
O özen hep vardı gecenlerde bir de ağzından kaçırdı kv ben oğluma diyorum aman üzme doktorun dediklerini biliyorsun diye uyardım dedi.
kv'nin eltime fazla fazla tavız vermesini 10 senedir seyrediyorum bende hiç aralarına girmedim al gülüm ver gülüm banada ilişmeyin az ötede oynayın hiç o polemikgede girmedim.
Gelelim şimdiki bombaya
Kv panik ve abartılı hallerini başta söyledim
Bir olay (yazarsam uzun olur dünyevi bir mesele kendi ile ilgili bir durum )çok abartılı bir şekilde tepki verdi ve ağladı tesseli ediyoruz kızıyoruz bizi dinlemedi hatta patavatsız tarafıma denk geldi yinehelvamı kavursak diye bende durumu abartmamasını söylemek istedim...
Peki eltim ne dese beğenirsiniz
Benim hastalığımda bu kadar üzülmedinvalla gülüyorum o anı. Paniğiyle cevap dahi veremedim şu ara araları yok sanırım bu konular gümdeme gelip duruyor anladığım
Ama yanı kadının alakasız bir konu ile senin hastalığının kıyaslamasını nasıl yaptın onu anlamış değilim?Hadi yapilanları nasıl görmedin?bunun üzerine nasıl ağıt yakılmasını neden bekledin?
Bir kaç gündür aklımda deli sorular
BDV kıvamında oldu
Hı söyle sen kötü ol onlar can ciğer kuzu sarmasıKadına gidip gelip ben böyle oldum üzülmedin ben şöyle oldum üzülmedim deyip duruyor
Kadın tüm ilgiyi zaten ona vermiş bu ortada..
Takılmam doğrucu davutluğumdanvalla bir daha yanımda söylese yapılanları söylerim
Seninkinin olur inşallah. Benimki 36 yaşındaçok geç değil aslında ama beğenmiyor
O adil tarafım var ya. Bazen bana karşı gelene bile adil bana yapılanları unutup kv kadının iki gündür kafasının eğikliğine takıldım..dediğiniz gibi yanlış anlaşılırımHı söyle sen kötü ol onlar can ciğer kuzu sarmasıbence karışma hiç.
Alışkanlıkmı dersin öğretilmiş caresizlikmi bazen eltimin o tavırlarını görünce çok üzülüyorum hani yanı bu kadar yılldan sonra oh iyi olmuş oh olsun diyemiyorum bir rahatlık hiç olmuyorDesin boşver senlik bir durum yok ki. Kv düşünsün
Ayrım yapanlar sonunda hep bu muameleye maruz kalıyor
Aha beni üptüAğzının tadını biliyorsun karşim
Mutlaka dene yanında yoğurtta olsun.
Bizim yazma ödevi çok. Yazmak istemiyor. Ama ödev var.Ödevlerde niye zorlanıyorsunuz o zaman kafamda deli sorular
Okumayı öğrenme kısmı en sancılı süreç ya o bakımdan soruyorum
Ben o adil tarafı kv ve tayfasına yapmayı bıraktım, hep sırtımdan vurdular çünkü. Artık hım öyle mi anlıyorum diyorum bitti.O adil tarafım var ya. Bazen bana karşı gelene bile adil bana yapılanları unutup kv kadının iki gündür kafasının eğikliğine takıldım..dediğiniz gibi yanlış anlaşılırım
Yokkk hiç karışmam içimi anca buraya dökerim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?