- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
Geçmiş olsunÜşütmüştüm canım. Öksürük de olunca korktum tekrar korona oldum diye. Hamd olsun bugün düzeldim
Kuzum koronanın farklı bir hissi var. Ben de, teyzelerim de çok ağlıyorduk. Bir de insanın ağrına gidiyor nedense. Rabbim tüm kardeşlerimize de, sana ve ailene de şifa versin
Benim halim yok sen yol şunuKız bana niye demedin bir ay öksürdüm
Anaaaam öldüm ya bir aydır yiyip içtiğimin haddi hesabı yokBenim halim yok sen yol şunu
Ah kuzum ya, sen kendinden ziyade o günleri düşünüyorsun maalesef. Rabbim gönlüne ferahlık versinAnnemle konuşmalarımız hiç bir şey yiyemeyişi aklımdan çıkıyomu ki teyo.
Hala o halde diyodu ki ayva çok almışlar alın burdan da siz yiyin çoluk çocuk.
Hak ettim valla. Yol beniAnaaaam öldüm ya bir aydır yiyip içtiğimin haddi hesabı yok
Dün mr da ağladım, babam da son gün buraya girmişti diye. Eşime babam buna mı girmişti dedim yanındaydı o.Annemle konuşmalarımız hiç bir şey yiyemeyişi aklımdan çıkıyomu ki teyo.
Hala o halde diyodu ki ayva çok almışlar alın burdan da siz yiyin çoluk çocuk.
Ara ara yapıp dinlen, sürekli yatmak da kötü ediyor insanı. Az az yap böyle eferinnDün hep yatmıştım
Sabah kalkınca wc leri temizledim
Kahvaltı verdim çocuklara
Odalarını topladım çamaşır koydum
Saç baş karışmış taradım topladım
Çiçeklerime baktım sevdim
Uzanıyorum şimdi
Akşam ütüledim bittiArtık lütfen yaptım bir aydır sürünüyordu ütünün suyu bitti bir kaç parça kaldı.
BenEfser gibi don ütülemiyorum çoğu kumaş pantolon gömlek. Birde don çarşaf ütülüycem olduuuu
Ütülenince kaymak gibi oluyorEfser ütü de master degreeeülen ben gömlek ütülerken bunalıyorum birde çarşafff çorap he mii
Okula gidecegim negoDıt dı dı dıttttt saat 12 ye kadar hasta olmayan, kendine güvenen prezentabıllll maraton arkadaşları aranıyor
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
I ipek2890
zambak86
sudem34
Z zeynebzeyneb
Mikan
yorgun anneanne
mimesis
K kahvesizasla91
Teneffus Zili
Efser
D DefneYaren
Dıt dı dı dıttttt saat 12 ye kadar hasta olmayan, kendine güvenen prezentabıllll maraton arkadaşları aranıyor
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
I ipek2890
zambak86
sudem34
Z zeynebzeyneb
Mikan
yorgun anneanne
mimesis
K kahvesizasla91
Teneffus Zili
Efser
D DefneYaren
Önce durlmaya al sonra tekrar yıkaGünaydın hanımlar. Sabah evi topladım yataklar falan derken dedim çamaşır atayım. Makinenin içimde vileda başlığı toz bezleri vardı. Ben bunu unuttum ve beyazlı çamaşırları attımbir güzel çalıştırdım. Az önce geldi aklıma o da vileda başlığı tak tak kazana vurunca aydım. Ben bu çamaşırları bir daha mı yıkayayım şimdi temiz olur mu ki? Napsam uzun program da mı yıkasam. Öffff
Yaptım az önce kapadım. Tekrardan çalıştırdım.Önce durlmaya al sonra tekrar yıka
Olmuş bir kere sıkma canını
Zalımın bebesi bi dalsa çok şey yapacağım da iki gündür kısa kısa uyuyor anam ağladıDıt dı dı dıttttt saat 12 ye kadar hasta olmayan, kendine güvenen prezentabıllll maraton arkadaşları aranıyor
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
I ipek2890
zambak86
sudem34
Z zeynebzeyneb
Mikan
yorgun anneanne
mimesis
K kahvesizasla91
Teneffus Zili
Efser
D DefneYaren
Bnmde pazartesi günü artik evi temizleme günüm maratona katilablrm kaça kdrDıt dı dı dıttttt saat 12 ye kadar hasta olmayan, kendine güvenen prezentabıllll maraton arkadaşları aranıyor
kk birinci noteri
Bonus
Aktif Lora
M Musluk Suyu
Saricivcivcikcik
Ataayemi zeynepyu
U UcanSupurge
malipina
Limonsuzzcay
BereliPenguen
K klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
Levaiz
I ipek2890
zambak86
sudem34
Z zeynebzeyneb
Mikan
yorgun anneanne
mimesis
K kahvesizasla91
Teneffus Zili
Efser
D DefneYaren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?