sen bizim evde misin yoksaHayırlı günler herkese
Ev çok soğuk oturduğumuz oda da ufo yakıyoruz,odadan çıkasım gelmiyor,bir sürü işim var ,bir çıksam hızlı bir şekilde maraton yapsam işlerimi bitirsem ne güzel olur
Pembik gelin miydin sen n NegoAy yok ona ayırıcam zamanda bir sürü iş yaparım ben
İlk yıllar çarşaf nevresim ütülerdim ayyyyy
Bende maratona kalktım güya ama ya telefon çaldı yada kapıYatakları topladım
Yemek yaptım
Bu kadardaha bulaşık makinesini bile boşaltmadım bugün çok tembelim
Geçmiş olsunay maratonu kacirmisim yaavar mı gelecek olan? acil yapmam lazım kızım ve kücük oğlum baya hasta. uyudular su an ortalık karışık 1 saat tepinsem iyi olur
sağol canim ❤Geçmiş olsun
Geçmiş olsun canımsağol canim ❤
sagol canim ⚘Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun loraay maratonu kacirmisim yaavar mı gelecek olan? acil yapmam lazım kızım ve kücük oğlum baya hasta. uyudular su an ortalık karışık 1 saat tepinsem iyi olur
Noldu yavruya geçmiş olsunay maratonu kacirmisim yaavar mı gelecek olan? acil yapmam lazım kızım ve kücük oğlum baya hasta. uyudular su an ortalık karışık 1 saat tepinsem iyi olur
Geçmiş olsun lora
Aktif Lora geçmiş olsun.
kizlar sagolun. iki gecedir uyumuyorlar kulak agrisindan. sabah kalktik oglanin tek gözü kanlanmis kücülmuş sari bi akinti var. iltihap heraldeNoldu yavruya geçmiş olsun
kizlar sagolun. iki gecedir uyumuyorlar kulak agrisindan. sabah kalktik oglanin tek gözü kanlanmis kücülmuş sari bi akinti var. iltihap heralde
1 ayda 3 sise antibiyotik bitirdik biraz da göturmek istemiyorumBenim küçük yiğende öksürüyo dr kulak demiş augmentin vermişsizin gözde de bişey var belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?