Artık lütfen yaptım bir aydır sürünüyorduBenimkiler odanın ortasında yığılı duruyor
Efser ütü de master degreeeArtık lütfen yaptım bir aydır sürünüyorduütünün suyu bitti bir kaç parça kaldı.
BenEfser gibi don ütülemiyorum çoğu kumaş pantolon gömlek. Birde don çarşaf ütülüycem olduuuu
Hamd olsun canım, dünkü dinlenme iyi geldi. Kuru dutu kaynatıp içtim, o da öksürüğümü kesti epeyce.
Ay yok ona ayırıcam zamanda bir sürü iş yaparım benEfser ütü de master degreeeülen ben gömlek ütülerken bunalıyorum birde çarşafff çorap he mii
Geçmiş olsun neyin varHamd olsun canım, dünkü dinlenme iyi geldi. Kuru dutu kaynatıp içtim, o da öksürüğümü kesti epeyce.
Bende çocuklara yapayımHamd olsun canım, dünkü dinlenme iyi geldi. Kuru dutu kaynatıp içtim, o da öksürüğümü kesti epeyce.
Evde ayva yoktu, varsa bir tane de ayva doğra canım. Hemen kesiyorBende çocuklara yapayım
Üşütmüştüm canım. Öksürük de olunca korktum tekrar korona oldum diye. Hamd olsun bugün düzeldimGeçmiş olsun neyin var
Ayva yok aldırırım çok da severizEvde ayva yoktu, varsa bir tane de ayva doğra canım. Hemen kesiyor
Sağol bonusum. Yapayım inşallah. Sabah elma limon kabuk tarçın kaynattım bi de ıhlamur attım iyi geldi biraz yumuşadı boğazımGölgecim çok geçmiş olsun bana tavsiye edilen şeyleri sende yapmaya çalış canım
Sağol canım. Oğlanla dinl3nmek zor ama deniyorum.Canım ya geçmiş olsun Allah şifa versin iyi bak kendine bol bol dinlenmeye çalış
Tam da sabah kaşıklık ne kadar dağılmış diye içimden geçirmiştim yapmaya çalışacağım25 ekim ödevi
Aynaları silmek
Çatal kaşık çekmecesi düzenlemek
@kk birinci noteri
Bonus
@Aktif Lora
@Gecenin Tenhasi
@Saricivcivcikcik
@Ataayemi zeynepyu
@UcanSupurge
@malipina
@Limonsuzzcay
@BereliPenguen
@klbk33
JES
C Capanin Gururu Teyom
golgefeslegeni
@Levaiz
@ipek2890
@zambak86
@sudem34
@zeynebzeyneb
@Mikan
yorgun anneanne
@kaybolmak
@kahvesizasla91
@Teneffus Zili
Efser
@DefneYaren
Sağol limonsuz
Sağol negocumgolgefeslegeni çok geçmiş olsun canım.
Ben de yaptım birkaç parça devam edebilirsem biraz daha yapacağım :)Sabah sabah ütü yaptım, insanlık için küçük benim için büüyüüük bir adım
Koronada da o kadar şey içtim, öksürüğümü dut suyu kesti. Bir akraba demişti sağolsun, çok işe yaradıAyva yok aldırırım çok da severizelma atarım alınana kadar.
Baktım aklım karışıyo buraya giriyorum zaten olmadı bi tur zırlıyorum tesbih çekiyorum ferahlık veriyor RabbimBiliyorum canım bence dinlememen daha iyi boşver. Dinledikçe insan psikolojik olarak daha kötü oluyor . Beni biliyorsun o dönem nasıl atlattım ağlaya ağlaya ayakta mecburen. Biz güçlüyüz erkekler gibi ağlak değiliz
Sen de mi kovid oldun canım. Çok geçmiş olsun, bol bol dinlenmeye çalışSağol bonusum. Yapayım inşallah. Sabah elma limon kabuk tarçın kaynattım bi de ıhlamur attım iyi geldi biraz yumuşadı boğazım
Sağol canım. Oğlanla dinl3nmek zor ama deniyorum.
Tam da sabah kaşıklık ne kadar dağılmış diye içimden geçirmiştim yapmaya çalışacağım
Sağol limonsuz
Sağol negocum
Ben de yaptım birkaç parça devam edebilirsem biraz daha yapacağım :)
Kız bana niye demedin bir ay öksürdümKoronada da o kadar şey içtim, öksürüğümü dut suyu kesti. Bir akraba demişti sağolsun, çok işe yaradı
Kuzum koronanın farklı bir hissi var. Ben de, teyzelerim de çok ağlıyorduk. Bir de insanın ağrına gidiyor nedense. Rabbim tüm kardeşlerimize de, sana ve ailene de şifa versinBaktım aklım karışıyo buraya giriyorum zaten olmadı bi tur zırlıyorum tesbih çekiyorum ferahlık veriyor Rabbim
Dediğimi sanıyordumKız bana niye demedin bir ay öksürdüm
Koronada da o kadar şey içtim, öksürüğümü dut suyu kesti. Bir akraba demişti sağolsun, çok işe yaradı
Yok canım benimki muhtemelen grip. Etrafımdaki herkes gripti bu ara en sonunda ben de oldum sanırımSen de mi kovid oldun canım. Çok geçmiş olsun, bol bol dinlenmeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?