Düzenli Evimiz & Hayatımız

Benimkiler odanın ortasında yığılı duruyor
Artık lütfen yaptım bir aydır sürünüyordu ütünün suyu bitti bir kaç parça kaldı.
Ben Efser gibi don ütülemiyorum çoğu kumaş pantolon gömlek. Birde don çarşaf ütülüycem olduuuu

Efser ütü de master degreee ülen ben gömlek ütülerken bunalıyorum birde çarşafff çorap he mii

Gölgecim çok geçmiş olsun bana tavsiye edilen şeyleri sende yapmaya çalış canım
Sağol bonusum. Yapayım inşallah. Sabah elma limon kabuk tarçın kaynattım bi de ıhlamur attım iyi geldi biraz yumuşadı boğazım
Canım ya geçmiş olsun Allah şifa versin iyi bak kendine bol bol dinlenmeye çalış
Sağol canım. Oğlanla dinl3nmek zor ama deniyorum.
Tam da sabah kaşıklık ne kadar dağılmış diye içimden geçirmiştim yapmaya çalışacağım
golgefeslegeni geçmiş olsun canım
C Capanin Gururu Teyom canım nasıl oldun daha iyi misin?
Sağol limonsuz
golgefeslegeni çok geçmiş olsun canım.
Sağol negocum
Sabah sabah ütü yaptım, insanlık için küçük benim için büüyüüük bir adım
Ben de yaptım birkaç parça devam edebilirsem biraz daha yapacağım :)

Baktım aklım karışıyo buraya giriyorum zaten olmadı bi tur zırlıyorum tesbih çekiyorum ferahlık veriyor Rabbim

Sen de mi kovid oldun canım. Çok geçmiş olsun, bol bol dinlenmeye çalış

Baktım aklım karışıyo buraya giriyorum zaten olmadı bi tur zırlıyorum tesbih çekiyorum ferahlık veriyor Rabbim
Kuzum koronanın farklı bir hissi var. Ben de, teyzelerim de çok ağlıyorduk. Bir de insanın ağrına gidiyor nedense. Rabbim tüm kardeşlerimize de, sana ve ailene de şifa versin

Sen de mi kovid oldun canım. Çok geçmiş olsun, bol bol dinlenmeye çalış
Yok canım benimki muhtemelen grip. Etrafımdaki herkes gripti bu ara en sonunda ben de oldum sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…