Onu bende yaptım yavrum yine kokuyor. Sanki o makineden çıktığı an asmadan 3 dk içinde kurursa kokmaz gibi. Ama asıp bekledikten 10 dk sonra başlıyor kokumakine iyi yikamiyor saniyordum kizım arada altına kaciriyor. beyaz kiyafet değil de renkli esohmanlarda ayni koku var gecmiyor. son zamanda renklilere tekrar yumusatici koyup durulatiyorum basinda bekleyip hemen cikariyorum sanki o zaman daha az kaliyor pis koku.
Bende antep sofrası diye meraktan baktım ama kadının tepkileri çok doğallllİzlemiyorum
Değilsindir İnşallah canımEve girdik şimdi
Kızlar test 6 gibi çıkacakmış. Bakalım halimiz nice olacak
İnşallah negoşum bilmiyorum ama olsam da sorun değil atlatırız diyorum sonra korkuyorum ya ağırlaşırsak diyeDeğilsindir İnşallah canım
Amin canımHayırlı sonuçlar olsun canım
Niye ağırlaşasın negatif düşünme hiç sakın. İlaçlarını içersin bir şey olmaz. Ben korona olduğunu hissetmiyorum.İnşallah negoşum bilmiyorum ama olsam da sorun değil atlatırız diyorum sonra korkuyorum ya ağırlaşırsak diye
Amin canımEfser aminnnnnn
Allah seni iyi etsin nasil güldümSırf su diziyi ben de izliyorum demek icin geri döndüm dünkü mesajlara
Bayilirim sihirli anneme simdi onun kadar kaliteli cocuk dizileri yok bence artik
Öyle şeyler düşünme inşallah değilsindir kalbini ferah tutİnşallah negoşum bilmiyorum ama olsam da sorun değil atlatırız diyorum sonra korkuyorum ya ağırlaşırsak diye
Rüzgar var mı koku nasıl ?is kokusumu yoksa gider kokusu gibimi ?Allahim makine kokutuyor bide disarinin kokusu var. camasir astim tekrar iceri aldim camasirligi. havada iğrenc bi koku var binadan mi dedim esimi aradim o da diyor kötü kokuyor diye.
İnşallah negoşum bilmiyorum ama olsam da sorun değil atlatırız diyorum sonra korkuyorum ya ağırlaşırsak diye
ortaya karisik diyeyimRüzgar var mı koku nasıl ?is kokusumu yoksa gider kokusu gibimi ?
Fatih çekirtek soruyorgibi oldu
Gerçekten iğrenç bi hayat demiyorum allahtanortaya karisik diyeyimis kokusu hep oluyo kışın da bu baska bisey. cürümüş soğanla gider kokusu birlestir. lavobodan da geliyor su an farkettim
Oyyy fenaortaya karisik diyeyimis kokusu hep oluyo kışın da bu baska bisey. cürümüş soğanla gider kokusu birlestir. lavobodan da geliyor su an farkettim
Dünya bu kadar pisliği kaldıramıyor her yerden kusuyorGerçekten iğrenç bi hayat demiyorum allahtan
Ayy en fena koku patates çürümüş kokusutiksindin dimi
lavobolara camasir suyu döktüm bakalım kullanmadiklarimi tikadim. cam da acmiyorum oda spreyi ile idare etcem. en son esime aldirmistim o da emekli amcalarin tras losyonu gibi kokuyorOyyy fenarüzgar varsa giderlerde kokuyor
Ben balkondan gider kokuyor dedim ya gecenlerdebenim üstüm boş mutayitten anahtarı aldım bütün giderlere 2 büyük çamaşır suyu döktüm kova kova eşim su taşıyıp tüm giderleri su döktük halen var ama eskisi gibi değil eskiden çürümüş lahana kokusu olurdu mutayip kesilmezse bakalım dedi
lavobolara camasir suyu döktüm bakalım kullanmadiklarimi tikadim. cam da acmiyorum oda spreyi ile idare etcem. en son esime aldirmistim o da emekli amcalarin tras losyonu gibi kokuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?