Düzenli Evimiz & Hayatımız

Onu bende yaptım yavrum yine kokuyor. Sanki o makineden çıktığı an asmadan 3 dk içinde kurursa kokmaz gibi. Ama asıp bekledikten 10 dk sonra başlıyor koku

İnşallah negoşum bilmiyorum ama olsam da sorun değil atlatırız diyorum sonra korkuyorum ya ağırlaşırsak diye

Amin canım Efser aminnnnnn
Niye ağırlaşasın negatif düşünme hiç sakın. İlaçlarını içersin bir şey olmaz. Ben korona olduğunu hissetmiyorum.

Sırf su diziyi ben de izliyorum demek icin geri döndüm dünkü mesajlara
Bayilirim sihirli anneme simdi onun kadar kaliteli cocuk dizileri yok bence artik
Allah seni iyi etsin nasil güldüm yok ya bide eskiden dizi olduğunu bilirdik. simdiki cocuklar taklit edip gercek saniyolar

Allahim makine kokutuyor bide disarinin kokusu var. camasir astim tekrar iceri aldim camasirligi. havada iğrenc bi koku var binadan mi dedim esimi aradim o da diyor kötü kokuyor diye.
Rüzgar var mı koku nasıl ?is kokusumu yoksa gider kokusu gibimi ?
Fatih çekirtek soruyor gibi oldu

ortaya karisik diyeyim is kokusu hep oluyo kışın da bu baska bisey. cürümüş soğanla gider kokusu birlestir. lavobodan da geliyor su an farkettim
Oyyy fena rüzgar varsa giderlerde kokuyor

Ben balkondan gider kokuyor dedim ya gecenlerde benim üstüm boş mutayitten anahtarı aldım bütün giderlere 2 büyük çamaşır suyu döktüm kova kova eşim su taşıyıp tüm giderleri su döktük halen var ama eskisi gibi değil eskiden çürümüş lahana kokusu olurdu mutayip kesilmezse bakalım dedi

lavobolara camasir suyu döktüm bakalım kullanmadiklarimi tikadim. cam da acmiyorum oda spreyi ile idare etcem. en son esime aldirmistim o da emekli amcalarin tras losyonu gibi kokuyor

lavobolara camasir suyu döktüm bakalım kullanmadiklarimi tikadim. cam da acmiyorum oda spreyi ile idare etcem. en son esime aldirmistim o da emekli amcalarin tras losyonu gibi kokuyor
Ben balkonu bir gör sıra sıra dizdim hiç faydası olmadı bende en ağır koku hacı yağı kokanlardan aldım tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…