Düzenli Evimiz & Hayatımız

ona ben de çözüm bulamadım. suyun kirliliginden diyorlar ama yok sadece renklilerde koku var beyazlar ve nevresimler mis gibi kokuyor.
Aynen lorik aynennnn diğerler mis gibi sadece renklide oluyor bu. Su kirliliği olsa mevzu benimkiler kokmazdı. Hem arıtılmış su hemde filtre taktırdım. Yani su temiz bunun mevzusu başka. Ya ne yapacağız allah aşkına bıktım ya 2 defa yıkıyorum yine aynı.

makine iyi yikamiyor saniyordum kizım arada altına kaciriyor. beyaz kiyafet değil de renkli esohmanlarda ayni koku var gecmiyor. son zamanda renklilere tekrar yumusatici koyup durulatiyorum basinda bekleyip hemen cikariyorum sanki o zaman daha az kaliyor pis koku.

Bazı renklileri yüksek yıkamayı denesene hani evde giyilen pijama falan

Ama şunu daha iyi anladım eski makineler çok temiz yıkıyor şuanda başka bir şey daha düşünüyorum acaba kilosu az olanlar dahamı temiz yıkıyor ben on kiloluğu yorganlarımı için malum 5 kişiyiz çamaşır günlük çıkyor diye aldım gel gör ki yine içine 5-6 parca atıyorum çok atınca koku daha fazla oluyor ne anladım bu işten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…