Aynen lorik aynennnn diğerler mis gibi sadece renklide oluyor bu. Su kirliliği olsa mevzu benimkiler kokmazdı. Hem arıtılmış su hemde filtre taktırdım. Yani su temiz bunun mevzusu başka. Ya ne yapacağız allah aşkına bıktım ya 2 defa yıkıyorum yine aynı.ona ben de çözüm bulamadım. suyun kirliliginden diyorlar ama yok sadece renklilerde koku var beyazlar ve nevresimler mis gibi kokuyor.
makine iyi yikamiyor saniyordum kizım arada altına kaciriyor. beyaz kiyafet değil de renkli esohmanlarda ayni koku var gecmiyor. son zamanda renklilere tekrar yumusatici koyup durulatiyorum basinda bekleyip hemen cikariyorum sanki o zaman daha az kaliyor pis koku.Aynen lorik aynennnn diğerler mis gibi sadece renklide oluyor bu. Su kirliliği olsa mevzu benimkiler kokmazdı. Hem arıtılmış su hemde filtre taktırdım. Yani su temiz bunun mevzusu başka. Ya ne yapacağız allah aşkına bıktım ya 2 defa yıkıyorum yine aynı.
Kaç gündür böyle?Bugün mü gidelimdur arayıp bakayım değiştirsinler çıkarız 1 saate. Bende işkillendim iyice. Kemiklerim de ağrıyor zAten
Bazı renklileri yüksek yıkamayı denesene hani evde giyilen pijama falanmakine iyi yikamiyor saniyordum kizım arada altına kaciriyor. beyaz kiyafet değil de renkli esohmanlarda ayni koku var gecmiyor. son zamanda renklilere tekrar yumusatici koyup durulatiyorum basinda bekleyip hemen cikariyorum sanki o zaman daha az kaliyor pis koku.
DenedimBazı renklileri yüksek yıkamayı denesene hani evde giyilen pijama falan
tamam simdi deneyim. kücülmesin diye 40 da yikiyorum hepBazı renklileri yüksek yıkamayı denesene hani evde giyilen pijama falan
deneyim bunu daKızlar ben bir kaç deterjan denedim bu koku meselesinden dolayı ariyel +feprez olan kullandım en kokuyu azaltan bu deterjan oldu Eki Görüntüle 2941334 Eki Görüntüle 2941336
Makineyi 90 da temizledin mi tabletledeneyim bunu da
Ben pandemin ilk dönemleri korkudan hep 60 yıkadımtamam simdi deneyim. kücülmesin diye 40 da yikiyorum hep
tabletle temizlemedim 2 ay oluyor sirke döküp bos calistrdimMakineyi 90 da temizledin mi tabletle
kac tane pantolon gömlek kücüldü öyle korkuyorum artikBen pandemin ilk dönemleri korkudan hep 60 yıkadım
Senin makinen kaç kiloluktabletle temizlemedim 2 ay oluyor sirke döküp bos calistrdim
Bide 2 tane bulaşık tableti at 90 derece dene bakalım sirke tek başına yağı kiri çözmüyortabletle temizlemedim 2 ay oluyor sirke döküp bos calistrdim
Kokuda devam ettikac tane pantolon gömlek kücüldü öyle korkuyorum artik
Su kokuyo demekHaftada bir kere mutlaka beyaz havluları beyazları 90 yıkıyorum ayda 2 kez temizliğini yapıyorum
Bilmiyorumki anlamadım gittiiSu kokuyo demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?