Yarın tekrar versrniz olmuyor mu ?İnan hiç anlamadım arada burnu doluyordu nefes alamıyordu ama bu kaloriferler yanınca her yıl oluyor
Sağolasın bonbon. Hiç belirti göstermedi. Bakalım bekliyoruz belirti verecek mi. Belki başlangıcında olduğu için. bi halt anlamadım benGeçmiş olsun diyim eşinin sıkıntısı varmıydı? Yalancı negatif olabiliyor ilk 5 günlük evrede
İnan hiç anlamadım arada burnu doluyordu nefes alamıyordu ama bu kaloriferler yanınca her yıl oluyor
Zaten aradık direk yarın değil de Cumartesi gelin dediler. Ulan adam pozitif biz evden çıkamayız ne diyorlar anlamadım.Yarın tekrar versrniz olmuyor mu ?
Bonbonum ben ona bakıyorum ama canının pek kıymetini bilmez. Şu dk dan sonra ne hissedersen söyle dedim. Kaç gündür başım ağrıyor sana demedim önemsemedim diyor. Boğaz’ı nefes durumu zaten son günlerde iyi değildi.Şu an nasıl jes? Ateş ölçeriniz var mı? Onu takip edin kuzum zaten ilaç bırakıcaklar. Sende testi yenilersin 1 gün sonra
Her ihtimale karşı kendinizi karantinaya alınZaten aradık direk yarın değil de Cumartesi gelin dediler. Ulan adam pozitif biz evden çıkamayız ne diyorlar anlamadım.
Benimkide üşüttüm diye tutturmuştuBonbonum ben ona bakıyorum ama canının pek kıymetini bilmez. Şu dk dan sonra ne hissedersen söyle dedim. Kaç gündür başım ağrıyor sana demedim önemsemedim diyor. Boğaz’ı nefes durumu zaten son günlerde iyi değildi.
Aldık canım aldık. Halası komşumuz sayılır. Şimdiden liste yaptım onları yarın alıp gelecek. Cumartesi de çift maske iyice kapanıp gideriz napalım.Her ihtimale karşı kendinizi karantinaya alın
Sakın kendini yorma çok geçmiş olsun karışık bir durum bonusun dediği gibi bir gün sonra yaptır bakalım
Eşim şuan aynı cümleyi kurdu. Hangi arkadaşın akıl verdiyse sağolsun diyorBenimkide üşüttüm diye tutturmuştu
İyi ki cumartesiyi beklemediniz.
Belki gercekten negatifsindir o yüzden sende evin içinde maske falan tak lavobolarınızı ayırAldık canım aldık. Halası komşumuz sayılır. Şimdiden liste yaptım onları yarın alıp gelecek. Cumartesi de çift maske iyice kapanıp gideriz napalım.
Sen 2 doz aşılıysan negatifsen karantina yok sanaAldık canım aldık. Halası komşumuz sayılır. Şimdiden liste yaptım onları yarın alıp gelecek. Cumartesi de çift maske iyice kapanıp gideriz napalım.
Sabah aynı yatakta uyandık ben bi halt anlamadım. Ama dediğin gibi ayırdık herşeyi o şimdi arka odada bakalım.Belki gercekten negatifsindir o yüzden sende evin içinde maske falan tak lavobolarınızı ayır
Aşılıyız ikimizde hemdeSen 2 doz aşılıysan negatifsen karantina yok sana
İnşallah bişeycik olmaz sen kalbini ferah tut kendinize dikkat edinSabah aynı yatakta uyandık ben bi halt anlamadım. Ama dediğin gibi ayırdık herşeyi o şimdi arka odada bakalım.
Sağol canım. Valla iyi ki gittik sende demiştin gidin diyeJES geçmiş olsunn iyiki gitmişsiniz teste.
Bende aşı var o mu etki etti diyorsun yani. Bilmiyorum YaJES bak ablam annemle meçbur kartinaya girdi annemle 2 - 3 kez test yaptı belirti vardı ama çıkmadı adam ablama aşıyı yeni yaptırdığınız için antikorlarınız yüksek olduğu için testte çıkmaz demiş
Bu da bir olasılık
İnşallah canım benimİnşallah bişeycik olmaz sen kalbini ferah tut kendinize dikkat edin
Geçsin gittsin bittsinİnşallah canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?