Düzenli Evimiz & Hayatımız

Şu an nasıl jes? Ateş ölçeriniz var mı? Onu takip edin kuzum zaten ilaç bırakıcaklar. Sende testi yenilersin 1 gün sonra
Bonbonum ben ona bakıyorum ama canının pek kıymetini bilmez. Şu dk dan sonra ne hissedersen söyle dedim. Kaç gündür başım ağrıyor sana demedim önemsemedim diyor. Boğaz’ı nefes durumu zaten son günlerde iyi değildi.

Zaten aradık direk yarın değil de Cumartesi gelin dediler. Ulan adam pozitif biz evden çıkamayız ne diyorlar anlamadım.
Her ihtimale karşı kendinizi karantinaya alın
Sakın kendini yorma çok geçmiş olsun karışık bir durum bonusun dediği gibi bir gün sonra yaptır bakalım

Benimkide üşüttüm diye tutturmuştu
İyi ki cumartesiyi beklemediniz.

Her ihtimale karşı kendinizi karantinaya alın
Sakın kendini yorma çok geçmiş olsun karışık bir durum bonusun dediği gibi bir gün sonra yaptır bakalım
Aldık canım aldık. Halası komşumuz sayılır. Şimdiden liste yaptım onları yarın alıp gelecek. Cumartesi de çift maske iyice kapanıp gideriz napalım.

JES bak ablam annemle meçbur kartinaya girdi annemle 2 - 3 kez test yaptı belirti vardı ama çıkmadı adam ablama aşıyı yeni yaptırdığınız için antikorlarınız yüksek olduğu için testte çıkmaz demiş
Bu da bir olasılık

Bende aşı var o mu etki etti diyorsun yani. Bilmiyorum Ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…