Bize denk gelmez ki yavrum bize anca geblo geblo tiplerİstanbul'da yaşayan kızlar tiz bu aileyi bulun ve arkadaş olun. Güzel hediye alıyor
Ayy çok datlısın yaaaArnav kim eee kuşinin arnavı.
Hint dizisi izledik gençken
Bize denk gelen bize aldırır heeBize denk gelmez ki yavrum bize anca geblo geblo tipler
Totomun kenarı ya özel eşyalarıÖzel eşya derken ayyyyy havalara bak yaa
Gençken ne ula şurda Kuşi Gumariguddo koyulalı kaç yıl oldu daArnav kim eee kuşinin arnavı.
Hint dizisi izledik gençken
MalesefHalbuki ne basit bir şey istiyorsun ama yok anlamazlar
Bende kitap severim hediye alsın isterim nerdee
gün boyu uyudum götümde pireler uçuştu yeter daSen niye uyumadın
Gumariguddo offfGençken ne ula şurda Kuşi Gumariguddo koyulalı kaç yıl oldu da
Küçülde cebime gir
Benzer hikaye bende de var. Eşim eşarp almış doğum günüme. Ama görsen yaşlı nine eşarbı. Ben zaten esmerim, adam gitmiş siyahı ağırlıklı, içinde hiçbir canlı renk olmayan eşarp almış. Ve aşırı hayran olmuş hediyesineMalesefKitap da çok severim. Sevgiliyken iddiaya girdik kazandım kitap alacaktı ben seçcem dedi seçtiği kitap benim tarzıma çok uzaktı okudum ama bana sor bi de evlendikten sonra ilk doğum günümde kitap aldı o da çok saçma bi kitaptı ondan sonra dedim sen bana bi daha kitap alma
Bilerek mi yapıyorlar acep bi daha alma diyelim diyeBenzer hikaye bende de var. Eşim eşarp almış doğum günüme. Ama görsen yaşlı nine eşarbı. Ben zaten esmerim, adam gitmiş siyahı ağırlıklı, içinde hiçbir canlı renk olmayan eşarp almış. Ve aşırı hayran olmuş hediyesinehadi zevkimi bilmiyorsun, evdeki eşarplarımı da mı görmüyorsun bundan sonra bana eşarp alma dedim
OlabilirBilerek mi yapıyorlar acep bi daha alma diyelim diye
Afiyet şifa olsun inşallahNego bana kahve iç mi dediydi sanki başıma iyi gelir belki yapim
Ya hep sorucam çekiniyorum efser sen kaç yaşındasınBen oğlumun doğumda eşime insan bir çicek alır hiç birşey bulamıyorsa belediye parkından yolar yine getirir demiştim.ertesi gün banaEki Görüntüle 2942216
Aha bunu almıştı lazım değil çiçek micek istemiyorum senin olsun
40 yaşındayım 3 çoçuğum var 24 senelik evliyimYa hep sorucam çekiniyorum efser sen kaç yaşındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?