Xiaomi Viomi v3 kullanıyoruz. Süpürme, silme, süpürme-silme özelliği mevcut. Şubat ayından beri kullanıyorum ve çok memnunum.Kızlar Robot süpürgedeki önerdiğiniz bir marka var mı?
Olmasa da onu almazdı babamNiye dondurucu çünkü senin robot süpürgen vardı
Adamlığının zekatını versen 10 kişiyi beslersin Helal olsun beeeeeeJes bitki çayıyla ballı fıstık var gel yiyelim
Hediye geldi teşekkür için aradığımda kendi özeliklerinden bahsetti istersen değişmem için not düşüldüğünü kutuyu açmadan götüreceğimi söyledi.Bazı markalar xiaomi den ayrılmış, Roborock da öyle canım. Dediğin model çöp haznesini kendisi boşaltanlardan. Bazı mesajları kaçırdım, hediye mi geldi sen mi aldın
Kimden pekiiiHediye geldi teşekkür için aradığımda kendi özeliklerinden bahsetti istersen değişmem için not düşüldüğünü kutuyu açmadan götüreceğimi söyledi.
Çiçek de almaz. Ben hediyemi kendim seçer alırım o parasını verir. Doğum günüm yaklaşıyor bi şansımı denesem miBana uyar zaten hediye almaz benimki
Çiçek alır sağolsun
En azından düşünmüş yanına belki başka şey de çıkarır sen karışma negooooooBitki çayıyla fıstık jesi keser mi sence
Nego gerçekten her yönünle eşimin kadın versiyonusunsen yazıp konuştukça o konuşuyor sanıyorum. Kokulara bayılıyor ya adam manyak gibi temiz koku hastası. Çamaşırlar koksun ev koksun parkeler koksun herşey koksun Çiçekli şeyleri seviyor musun sende ? Görsel hafızan nasıl ? Bide malın kıymetli mi ?
Nego gerçekten her yönünle eşimin kadın versiyonusunsen yazıp konuştukça o konuşuyor sanıyorum. Kokulara bayılıyor ya adam manyak gibi temiz koku hastası. Çamaşırlar koksun ev koksun parkeler koksun herşey koksun Çiçekli şeyleri seviyor musun sende ? Görsel hafızan nasıl ? Bide malın kıymetli mi ?
Dene bence canım, inşallah alırÇiçek de almaz. Ben hediyemi kendim seçer alırım o parasını verir. Doğum günüm yaklaşıyor bi şansımı denesem mi
Rızkıma ortak olmaya fırsat kolla sen ancaSeni ezmesinler diye seninkilerden ben yerim sana dayananam
Çiçek alır hakkını yemiyim baaariÇiçek de almaz. Ben hediyemi kendim seçer alırım o parasını verir. Doğum günüm yaklaşıyor bi şansımı denesem mi
Kız bu güzel sözleri nasıl üretiyorsunAdamlığının zekatını versen 10 kişiyi beslersin Helal olsun beeeeee
Herkes seni dışlarken ben kollarım dedimdiRızkıma ortak olmaya fırsat kolla sen anca
Bizim adam da öyleÇiçek alır hakkını yemiyim baaari
Ama hediyenin h sinden anlamaz
İşte kimse elindekinden bir türlü mennun olmuyorBen de çiçek istiyorum ama en son 2016da aldıo da küsmüştüm diye
Erkek kadın baya farklı oluya ya bazı özellikler ortak amaçiçekli şeylere bayılırım
Görsel hafızam eh işte daha çok okuduğumu konuşulanı unutmam. Malım hiç kıymetli değil bak o konuda çok rahatım
İşte bu bir dramBorcam muhabbetinde aklıma geldi ben evlenirken hiç borcam almadım nasılsa ev hediyesi gelir diye. Bir Allahın kulu da borcam getirmedisonra yine mecbur kendim aldım
Keşke içinden gelerek kendi isteğiyle bi çiçek alsa en son nişanlıyken aldıÇiçek alır hakkını yemiyim baaari
Ama hediyenin h sinden anlamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?