- 26 Mart 2018
- 28.490
- 128.101
- 598
Orası öyle. Doğum günü bilmez, hediye ben istemesem almaz. Boşasam mı yaİşte kimse elindekinden bir türlü mennun olmuyor
Bizde kocam için kıymetlidir malıErkek kadın baya farklı oluya ya bazı özellikler ortak ama
Ay ya bu da kötü olmuşBorcam muhabbetinde aklıma geldi ben evlenirken hiç borcam almadım nasılsa ev hediyesi gelir diye. Bir Allahın kulu da borcam getirmedisonra yine mecbur kendim aldım
Bizde kocam için kıymetlidir malı
Aile dostumuz eşimle iş için sık sık bir araya geldiğimiz insanlar istabul da oldukları için burdaki magazadan alışmılar değişim kolaylığı olsun uğraşılmasın diye çok ince düşünceli sağolsunlar da kafam alak bulak olduKimden pekiii
İstanbul'da yaşayan kızlar tiz bu aileyi bulun ve arkadaş olun. Güzel hediye alıyorAile dostumuz eşimle iş için sık sık bir araya geldiğimiz insanlar istabul da oldukları için burdaki magazadan alışmılar değişim kolaylığı olsun uğraşılmasın diye çok ince düşünceli sağolsunlar da kafam alak bulak oldu
O nadir bir terazi bonbon en baştan demiştim sanaBenimki tam tersi yumuşatıcı koysam koyma şunlardan diye kızıyo hiç sevmiyo deterjan vs kokularını. Görsel işitsel hafızası aşırı kuvvetli eğitimi tamMalının kıymetli olduğuna hiç değinmek istemiyorum
Kuzum covitten sonra yigenimde demişti ilaçlar bittince başım çok ağrıdıBaşım ne biçim ağrıyor var ya taşla ezmek istiyorum ama sohbet ne güzel geldi
Sen analık duygusuyla paylaşımcı olmuşsun terazi erkeğinin malı kıymetliçiçekli şeylere bayılırım
Görsel hafızam eh işte daha çok okuduğumu konuşulanı unutmam. Malım hiç kıymetli değil bak o konuda çok rahatım
Özel eşya derken ayyyyy havalara bak yaaO nadir bir terazi bonbon en baştan demiştim sanabizim ki özel eşyalarına dokundurtmuyor ahhahahahhaha çok da şeyimde al herşeyi kendin toparla temizle ohhh keyfime gel
Sen niye uyumadınO nadir bir terazi bonbon en baştan demiştim sanabizim ki özel eşyalarına dokundurtmuyor ahhahahahhaha çok da şeyimde al herşeyi kendin toparla temizle ohhh keyfime gel
Halbuki ne basit bir şey istiyorsun ama yok anlamazlarKeşke içinden gelerek kendi isteğiyle bi çiçek alsa en son nişanlıyken aldı
Sen de boşanHalbuki ne basit bir şey istiyorsun ama yok anlamazlar
Bende kitap severim hediye alsın isterim nerdee
Bdv ye aç konu gelecek yorum belliOrası öyle. Doğum günü bilmez, hediye ben istemesem almaz. Boşasam mı yayazınca fark ettim
Tşörtünü lazım olsa giymem o kadar diyim gider cam bezi yaptığım atleti giyerim arnav gibi dolanırım daha iyiSen analık duygusuyla paylaşımcı olmuşsun terazi erkeğinin malı kıymetli
Gel başını yasla omuzumaBaşım ne biçim ağrıyor var ya taşla ezmek istiyorum ama sohbet ne güzel geldi
Ev işleri yapmasa açardım da o işleri yapıyor diye gideri varBdv ye aç konu gelecek yorum belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?